To je pravi razlog, da sta Miki Šarac in Tanja Žagar "koruznika", sam je mirno priznal, da ...

25. 5. 2024
Deli

... s tem nimata prav nobene težave.

Gre za znan estradni par, ki je skupaj že lep čas. Miki Šarac in Tanja Žagar uživata v družinskem življenju in svojem partnerskem odnosu. Imata dva otroka, sina Karla in hčerko Marino, s katerima preživita vse svoje proste urice in jima namenjata veliko časa ter pozornosti.

Melanie Griffith je nekoč veljala za eno najlepših igralk, danes pa je pri 66 letih videti takole

Za Žurnal24 je že leta 2020 dejal, da je, ko se je ločil, sklenil, da se več nikoli ne bo poročil. Dodal je, da je bila zanj osebno ločitev težka in še: "Če že nisem ostal uspešno poročen, sem se vsaj uspešno ločil. Z bivšo ženo se danes super razumeva in sva prijatelja."

Zdaj je jasno, zakaj Blaž Švab odhaja s televizije in tukaj so vse podrobnosti

Takrat je še dejal, da sta onadva zadovoljna in da ne potrebujeta pozornosti, ki jo s seboj prinese poroka. Pomembno se mu zdi, da se dobro razumeta in da dobro delata. Če bi se že poročila, bi se kje na potovanju, med intimnim obredom samo za njiju.

To, da se Tanja odličo razume z Mikijevimi otroci, dovolj zgovorno potrjuje dejstvo, da je na oder stopila v družbi Mikijeve hčerke Dine Šarac. Pevka je namreč pred meseci nastopila v priljubljeni oddaji V petek zvečer, kjer je predstavila svojo uspešnico z naslovom C'est la vie.

A na odru ni bila sama, saj skupaj z njo nastopili še dve plesalki, obe svetlolaski. In obe imata znane očete - Dina je Mikijeva hčerka, Tia Vlahovič pa je hčerka glasbenika in člana skupine Victory, Mikija Vlahoviča. Moramo priznati, da nam je bil nastop treh čudovitih dam res všeč in da so vse tri preprosto odlične!

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik