Modrijani z Blažem Švabom na čelu številne ganili do solz, razlog pa je ta ...

14. 5. 2024
Deli
Modrijani z Blažem Švabom na čelu številne ganili do solz, razlog pa je ta ... (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Odkar ni več voditelj, se je bolj posvetil ustvarjanju z njegovimi Modrijani.

Blaž Švab je zagotovo glasbenik, ki pritegne staro in mlado. Ko z Modrijani pripravijo kakšen koncert, je ta vedno odlično obiskan in ob njihovih pesmih se veselijo številni. Zato ni nič nenavadnega, da jih oboževalci zvesto spremljajo in so vedno pozorni na njihove nove skladbe.

Tako so nedavno predstavili novo balado Ljubim, ljubiš. Za Modrijane sta pesem napisala naša znana zakonca, ustvarjalni tandem Raay in Marjetka Vovk. Njihova skupna zgodba se je začela plesti s pesmijo Darilo.

Promocijsko gradivo

Druženja in skupni koncerti pa so postali doživetje, ko sta jim Raay in Marjetka predstavila balado Ljubim, ljubiš. "Zaljubili smo se v pesem. In za vedno bomo hvaležni Raayu in Marjetki za izkazano zaupanje," je dodal Blaž Švab, ki ni mogel skriti svojega navdušenja.

Ustvarjalci skupaj napovedujejo nova glasbena sodelovanja in presenečenja, Modrijani pa bodo do poletja posneli in predstavili še nekaj novih pesmi. Čaka jih delovna pomlad, pa tudi poletje, saj bodo nastopali na številnih prireditvah, koncertih in veselicah - tako doma kot v tujini. Sicer pa člani ansambla veljajo za čustvene fante, in tako so reagirali tudi ob Raayjevi in Marjetkini baladi. Sami so priznali, da so ob njej od ganjenosti jokali.

Sicer pa se Blaž veseli še ene vloge - drugič bo postal očka! Lara Medved, izbranka Blaža Švaba, je konec februarja pred kamerami razkrila, da je noseča in da pričakuje drugega otroka. Zdaj pa je v javnost prišla novica, katerega spola je otrok. Kot ekskluzivno poroča revija Lady, se bosta pevec skupine Modrijani in televizijska voditeljica Lara Medved razveselila deklice.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik