Natalija Verboten in Tina Gaber imata nekaj skupnega ... in na to verjetno nikoli ne bi pomislili!

12. 2. 2024
Deli
Natalija Verboten in Tina Gaber imata nekaj skupnega ... in na to verjetno nikoli ne bi pomislili! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Nekatere znane Slovenke - ko gre za modo - niso nič kaj zadržane ...

In med njimi je zagotovo naša pevka Natalija Verboten, ki na estradi velja za pravo kameleonko. Ni je strah preizkušanja različnih stilov, pa tudi pričesk. Videli smo jo še v različnih kombinacijah, a ta, ki si jo je privoščila pred kratkim, je resnično kratkomalo odbita!

Pred objektiv se je postavila v zelo nevsakdanji obleki močno rožnate barve. Kreacija je kratka, tako da so v prvem planu njene vitke noge, pa tudi ozka, tako da ne dovoljuje kakšnega odvečnega kilogramčka, ki bi se v taki obleki takoj poznal.

Vitek pas je poudarjen s širokim pasom z vpadljivo zaponko, zanimivo pa je tudi to, da je obleka narejena na en rokav. Natalija je v njej videti zelo zapeljivo, kar so takoj opazili tudi njeni sledilci, ki so jo nagradili s številnimi komplimenti. "Prelepa," "Glej ti njo, top!." "Vedno mlajša," se glasijo njihove besede.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Tisti, ki je ne poznajo, si nikoli ne bi mislili, da je mamica dveh nadobudnih fantkov, saj se dve nosečnosti na njeni postavi niti malo ne poznata. Sama zna zase in za svoje dobro počutje odlično poskrbeti, kar se seveda opazi tudi navzven.

No, če ste pomislili, da ste podoben pas že nekje videli, se niste zmotili. Ob eni od priložnosti je tak pas nosila tudi Tina Gaber, srčna izbranka premierja Roberta Goloba. Njen je bil v črni barvi in videti je bila zelo elegantno, kombinirala pa ga je z belo obleko. Tudi ona ima čudovito, vitko postavo, ki jo rada poudari z izbranimi kreacijami. Verjetno se strinjate z nami, da so Slovenke resnično lepe dame, kajne?

Preberite še: