POP TV znani Slovenki uresničil dolgoletno željo in vsi so bili ob tem čisto brez besed!

30. 3. 2024
Deli
POP TV znani Slovenki uresničil dolgoletno željo in vsi so bili ob tem čisto brez besed! (foto: Nebojša Tejić/STA)
Nebojša Tejić/STA

No, kaj takega pa se res ne zgodi vsak dan, se vam ne zdi?

Včasih so nekatera presenečenja taka, da kar pustijo brez sape. In to se je pred kratkim zgodilo gledalcem POP TV-ja, ki so na malih zaslonih v drugačni vlogi zagledali nekoga, ki mu tega nikakor ne bi pripisali. Gre za priljubljeno pevko Natalijo Verboten.

V okviru promocije svoje nove pesmi Sijem je nedavno namreč prišla v studio na POP TV-ju. Pristojni pa so sklenili, da ji bodo uresničili željo, ki jo je očitno že zelo dolgo gojila. Hotela se je namreč preizkusiti v vlogi vremenarke! No, mnenje gledalcev je bilo enoglasno: to ji je šlo odlično od rok!

Screenshot/POP TV

Kot pravi sama, se ji je na prvi pogled vse zdelo zelo preprosto, zato se je hotela preizkusiti v vlogi napovedovalke vremena. Pravi, da so za to zaslužni predvsem voditelji, ki odlično in profesionalno opravijo svoje delo. Kako pa je vse skupaj njej šlo od rok? Poglejte si, kakšne so bile priprave na snemanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Na portalu 24ur.com so že objavili video Natalije, ki nastopa kot vremenarka in takoj so se oglasili gledalci - menili so, da se je pred kamerami odlično znašla. O tem zgovorno priča tudi posnetek, ki ga lahko najdete TUKAJ.

Številni so se oglasili tudi prek Facebooka in zapisali, da jim je bila naša pevka zelo všeč. "Odlično ji je šlo od rok," je zapisal eden od uporabnikov, drugi pa so dodali, da bi ji POP TV lahko ponudil delo vremenarke. No, Natalija se petju vsekakor ne bo odpovedala, ampak kdo ve? Morda pa jo še kdaj vidimo v tej vlogi. Bravo!

Preberite še:

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel