Naša znana voditeljica je bila nad vedenjem (nekaterih) moških zgrožena, tako je opozorila na ta pojav

27. 2. 2024
Deli
Naša znana voditeljica je bila nad vedenjem (nekaterih) moških zgrožena, tako je opozorila na ta pojav (foto: Instagram.com/@nusa_lesar)
Instagram.com/@nusa_lesar

Sama trenutno uživa na porodniškem dopustu in se posveča svojemu malčku.

Voditeljico Nušo Lesar gledalci že zelo pogrešajo in komaj čakajo, da se bo vrnila na male zaslone. Številni so si jo dobro zapomnili kot obraz oddaje Svet na Kanalu A, saj svoje delo opravlja profesionalno in predano, kakovost pa je tista, na katero prisegajo številni. Tudi ona sama.

Njen malček hitro raste in prav kmalu bo prišel tisti trenutek, ko bo šla nazaj v službo. A čas, ki ji je še preostal, bo brez dvoma dodobra izkoristila za druženje s svojim sinom. Čeprav je na porodniškem dopustu, to še ne pomeni, da ne opazi, kaj se dogaja okrog nje - in na eno stvar je opozorila preko družbenega omrežja. Seveda so ji pri tem številni dali prav.

"Ne glede na to, koliko se ukvarjaš s človeškim vedenjem, bo slednje vedno ostalo uganka. Zadnje čase namreč opažam urejene moške v srednjih letih, s katerimi navzven ni nič narobe, kako urinirajo na prostem," poudarja Nuša. Dodala je, da ne govori o tistih primerih, ko se človek umakne z javnega prostora v naravo, ampak o uriniranju sredi mesta.

Ob tem je izpostavila moškega, ki je na bencinski črpalki po domače povedano lulal po steni, ob tem, da mu je bilo na voljo stranišče! "Če bi bila hudobna, bi rekla, da so moški psi, ampak ne maram posploševanja, pa še pse imam rada. Človek, nisi kuža, ne moreš lulat v parku," je bila odločna Nuša.

No, med vsakdanjim hitenjem verjetno marsikdo med nami niti ne opazi takega nekulturnega vedenja, a Nuša je zdaj večinoma s svojim sinom in se verjetno z njim pogosto sprehaja po mestu. Ko malček mirno počiva v vozičku, sama zagotovo marsikaj opazi ... in tako ji je v oči padlo tudi vedenje, ki nikakor ni lepo. Prav je, da je opozorila na to, morda se ob njenih besedah kdo zamisli nad svojim početjem. Bravo, Nuša!

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk