Ooo, kako je prikupen! Sinček Luke Basija je zdaj videti takole, malček hitro odrašča in ti prizori raznežijo vsa srca!

29. 12. 2022
Deli
Ooo, kako je prikupen! Sinček Luke Basija je zdaj videti takole, malček hitro odrašča in ti prizori raznežijo vsa srca! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Malček je praznoval rojstni dan, njegova skrbna mamica pa je ovekovečila nekaj ljubkih prizorov.

Pevec Luka Basi in njegova izbranka Nastja Gabor sta se veselila skupaj z njunim sinčkom, ki je upihnil četrto svečko na torti. Njun Tai hitro odrašča, starša pa mu v vsakem trenutku stojita ob strani. "Vse najboljše faca naša! Ponosna nate do lune in nazaj," je ob ljubkih prizorih napisala ponosna mamica Nastja in objavila nekaj fotografij, s katerih je jasno razvidno, kako zadovoljen je malček. Še najbolj ga je očitno razveselila slastna torta, s katero se je posladkal, in seveda tudi darila, ob katerih mu je obraz zažarel v širokem nasmehu.

Preberite še:  Hčerkica Darje Gajšek je zdaj že izrezana mamica: Pevka pokazala družinski prizor, ki je raznežil številna srca

Luka in Nastja imata decembra še posebej veliko dela, saj zadnji mesec v letu imajo glasbeniki nastope v številnih slovenskih mestih. Zato so trenutki, ko so lahko družine na kupu, še toliko bolj dragoceni. Luka in Nastja sta si čas organizirala tako, da sta bila za rojstni dan v družbi sinčka, in da sta mu lahko pripravila praznovanje, ki si ga bo Tai še kako zapomnil.

Morda vas zanima: Goran Dragić je s temi prizori čisto raznežil srca oboževalcev, pokazal je posebno osebo v njegovem življenju (in poka od ponosa)

Očitno je tudi malček navdušen nad glasbo, saj sta njegovo torto krasila mikrofon in kitara. Kdo ve, morda bo tudi on šel po stopinjah svojih staršev, kar ne bi bilo nič čudnega, saj v njihovem domu nenehno odmeva glasba in vse poteka v ritmu ustvarjalnosti. Prepričani smo, da si bodo znali pričarati lepe novoletne praznike in da bodo vsi skupaj neizmerno uživali. Vse najboljše, Tai!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk