Opaaa, to je jekleni konjiček, ki se skriva v garaži Melani Mekicar, nič čudnega, da je tako navdušena nad njim!

Opaaa, to je jekleni konjiček, ki se skriva v garaži Melani Mekicar, nič čudnega, da je tako navdušena nad njim! (foto: Instagram/melanimekicar) Instagram/melanimekicar
25. 5. 2023

Postavna svetlolaska je kljub mladim letom že iskušena voditeljica - kilometrino je nabirala na radiu in na televiziji. Številni gledalci jo radi spremljajo, zato ne čudi dejstvo, da marsikoga zanima njena zasebnost.

A Melani Mekicar je ena od tistih znanih Slovenk, ki zasebnosti ne obeša preveč na velik zvon, temveč razkrije tisto, kar želi sama razkriti. Njeni sledilci na Instagramu se razveselijo prizorov, s katerimi jih razvaja - tako so jo lahko spremljali, ko se je aprila odpravila v Pariz, kjer je na vso moč uživala.

Preberite še: Kakšna domača oaza! Alenka Košir je v tej sezoni takole uredila svojo teraso, mnogi ji jo zavidajo!

Je odločna mlada dama, ki je zaradi svojih službenih obveznosti veliko na cesti in seveda hoče, da je v svojem jeklenem konjičku kar se da varna. Pred kratkim je tako nabavila nov avtomobil, ki se ga je še kako razveselila! Seveda ga je takoj pokazala svojim oboževalcem, ti pa so z njo delili veselje in mladostno razigranost.

"What is life!😭 Pri @peugeot.rodex so me presenetil z novim avtom!!!! Evoga stavek, k si nikoli nisem mislila, da ga bom izrekla lol.😲 Moja rumena strela, moja 208ka odlično si mi služila in obožujem te, ampak zdej je cajt, da zasije moj modri dirkač, moja nova 308ka! Komaj čakam na vse skupne kilometre s tabo," je zapisala Melani in med drugim pokazala, da se je že usedla za volan jeklenega lepotca.

Morda vas zanima: Neee, tako lepo hčekro ima Alenka Bratušek in ta fotografija nas je pustila brez besed, res je čista kopija svoje mame

Prepričani smo, da ji bo nov avtomobil dobro služil in da bo z njim preživela marsikatero pustolovščino. Rada potuje, morda se z jeklenim lepotcem odpravi tudi v tujino? No, če se bo, smo prepričani, da bo to delila s svojimi oboževalci, ki ji iskreno privoščijo samo najboljše in najlepše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Morda vas bo zanimal pogovor, ki ga vodi Borut Pahor: