Saša Lendero si je na dopustu privoščila ta luksuz, le kdo ji je delal družbo?!

1. 8. 2023
Deli
Saša Lendero si je na dopustu privoščila ta luksuz, le kdo ji je delal družbo?! (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Čeprav je na pragu abrahama - avgusta bo dopolnila 50 let - je naša pevka videti naravnost božansko!

Ja, čas ji res prizanaša, a za to je soodgovorna tudi sama. Saša Lendero zna lepo poskrbeti za svojo odlično formo in vitko linijo, saj že vrsto let telovadi in se trudi kar se da zdravo prehranjevati. Zato nima prav nobene zagate, ko se je treba v kopalkah postaviti pred objektiv.

Preberite še: Uf, ste vedeli to? Lasje Tine Gaber so bili včasih precej drugačne barve, kaj pravite, ji ta bolj pristoji?

Avgusta bo praznovala življenjski jubilej, dopolnila bo namreč okroglih 50 let. V šesto desetletje tako vstopa ponosno in z dvignjeno glavo. Kljub vsemu, kar je prestala v življenju, je vedno znala pozitivno pogledati na vse skupaj in nadaljevati po svoji poti. Sama tudi dobro ve, kdaj je čas za počitek - in vzela si ga je pred kratkim. Odpravila se je na dopust na morje, kjer je očitno zelo uživala.

Vsaj del svojih počitnic je preživela na čudoviti jahti, kjer so nastali spodnji prizori. Vse skupaj je namreč pokazala svojim sledilcem na družbenih omrežjih, slednje pa je zelo zanimalo, kdo ji je delal družbo. Saša tega ni razkrila, a jasno je, da je uživala v vsakem trenutku. "Poljub zadnjih sončnih žarkov je najslajši," je med drugim sporočila Saša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Kopalke, ki jih je to sezono izbrala zase, so v črni barvi in delujejo zelo elegantno. Na svetlolaski, kakršna je Saša, ta barva še posebej pride do izraza in poudari rahlo zagorelo polt. V zadnjem času smo večkrat opazili, da ji je črna barva pri srcu, saj je tudi na nedavnem koncertu nastopila v lepi črni obleki in navdušila čisto vse prisotne.

Morda vas zanima: Opaaa, Jurij Zrnec tega že dolgo ni naredil, razkril je nekaj iz svoje zasebnosti (kar je zanimalo mnoge)

Ena od njenih sledilk je ob lepem prizoru zapisala: "Če so pa tole (skoraj) petdeseta, potem pa naj me 😈 vzame!" Zagotovo se s temi besedami strinja marsikdo, saj je Saša še vedno zelo mladostna dama. To leto ni bilo najbolj lahko za njo, a je vse pustila za seboj in si življenje uredila po svoje. Tako je tudi prav!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

BONUS VIDEO: "Tisti, ki ima glas, ima moč" – o glasu kot izjemnem terapevtskem orodju s Sabrino Janežič

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik