Uf, ste vedeli to? Lasje Tine Gaber so bili včasih precej drugačne barve, kaj pravite, ji ta bolj pristoji?

31. 7. 2023
Deli
Uf, ste vedeli to? Lasje Tine Gaber so bili včasih precej drugačne barve, kaj pravite, ji ta bolj pristoji? (foto: Aleš Kocbek)
Aleš Kocbek

Vedno je do potankosti urejena, številni pa občudujejo njene temne, goste in dolge lasje, ki delujejo zelo naravno.

A vedno ni bilo tako. Verjetno ima marsikatera dama obdobje v življenju, ko se malce naveliča svoje naravne barve las in eksperimentira z drugačnimi odtenki. No, to je pred leti naredila tudi Tina Gaber. Čeprav se v javnosti že vrstno let pojavlja s temnimi lasmi, smo na njenem Facebook profilu odkrili fotografije, na katerih so njeni lasje precej svetlejši!

Fotografija je nastala pred sedmimi leti in takrat se je očitno odločila, da malce spremeni barvo las, zato si jih je posvetlila. Moramo priznati, da je tudi s takim odtenkom videti odlično, se vam ne zdi?

Preberite še: Opaaa, Jurij Zrnec tega že dolgo ni naredil, razkril je nekaj iz svoje zasebnosti (kar je zanimalo mnoge)

Sicer se dolžina njenih las skozi leta ni veliko spreminjala. Dolgi lasje zahtevajo dodatno nego in Tina je pri tem že zelo "domača." Upošteva nasvete frizerjev in se dobro zaveda, da so zdravi lasje tisti, ki pritegnejo pogled.

Kot je zapisala ob drugi fotografiji, se je takrat odločila za odtenek, ki se imenuje "brunetteblonde." Nekaj časa mu je bila zvesta, a nato se je spet vrnila k svojim naravni, temni barvi las.

BONUS VIDEO: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ