Saša Lendero pokazala lepotca, ki ji dela družbo, že dolgo ni bila tako zapeljiva

18. 12. 2023
Deli
Saša Lendero pokazala lepotca, ki ji dela družbo, že dolgo ni bila tako zapeljiva (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Na družbenih omrežjih ni skrivala ponosa na svojega mišičnjaka, kot se je sama izrazila.

Zdi se, da Saša Lendero zadnje čase naravnost cveti! Videti je vsaj desetletje mlajše od let, koliko jih v resnici šteje (ja, abraham je že za njo), je v odlični formi in tudi po poklicni plati ji gre odlično od rok. Ločitev je bila za njo zagotovo težka zadeva, a se je postavila na noge in nadaljuje s svojim življenjem ter nizanjem uspehov.

Preberite še: Španska kraljica Letizia ima posebno dieto, zaradi katere je njen videz tako zelo mladosten

Zdaj je razkrila, na kaj je nadvse ponosna - in to na zelo simpatičen način. Na Instagramu je objavila prisrčen video posnetek, na katerem jo občudujemo v jeklenem lepotcu, nosi pa rdečo oprijeto obleko, v kateri je resnično zelo privlačna.

Tone, požen! Jaz sem pripravljena na zimo! Imam popolnoma novega mišičnjaka (kar potrjuje njegovo ime ATLAS Pro), ki me bo nosil po rokah dokler bo mraz. (Pravzaprav me bo vozil, ne nosil. Ampak ko sem si rekla, da me bo nosil na rokah, sem se počutila še malo bolje … saj je že čas, da bi me kdo, hehe)," je na Facebooku zapisala Saša in s tem namignila na svoje skrite želje.

Morda vas zanima: Luka Basi je poskrbel za veliko presenečenje, poglejte si, v kakšni družbi je bil

"Hvala za zaupanje Avtocenter Šubelj in Geely Slovenija ! Zares mi veliko pomeni, da sem postala in ostala ekipe avtocentra Šubelj in prva slovenska ambasadorka znamke Geely! Še bolj pa sem vesela varne in čudovito udobne vožnje z novim avtom AtlasPro 4×4," je še dodala naša pevka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Sicer pa je december mesec, ko ima naša pevka zagotovo veliko dela z nastopi, saj jo organizatorji radi povabijo, da na raznih sprejemih in zaključkih zapoje svoje uspešnice. Velja za veliko profesionalko, zato številni radi sodelujejo z njo. Zagotovo pa sama komaj čaka praznike, ko si bo lahko malce oddahnila.

Božično-novoletni čas je tisti čas, ko številni proste dneve preživijo s svojimi najbližjimi, in tudi Saša pri tem ni izjema. Komaj čaka na brezskrbne trenutke s svojo hčerko Ario, ki z odraščanjem čedalje bolj postaja podobna svoji lepi mamici. V vsakem primeru smo prepričani, da se bo imela zelo lepo in poskrbela za to, da bodo prazniki pri njej doma zares čarobni.

Bonus video:  Borut Pahor je v podkastu Mastercard navdiha tokrat gostil Valentino Turcu, ki jo je uvodoma predstavil kot veliko umetnico, izjemno baletno plesalko, priznano koreografinjo in zelo iskano oblikovalko giba: "Za svoje delo je prejela tako rekoč vse strokovne in umetniške nagrade ter priznanja, pred kratkim, ob 30-letnici ustvarjanja, tudi državno odlikovanje ene od svojih dveh domovin, Romunije. Kot ustvarjalka je ustvarila nov mejnik v odličnosti klasičnega baleta v sodobnem času, po njenih premierah se govori o prekipevajoči strasti, neskončnem znanju, vratolomnih potezah in čisti ekstazi. Rekel bi, da je Valentina Turcu v baletu to, kar je Luka Dončić v košarki, in vse to je zelo navdihujoče."

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik