Severina kombinirala nezdružljive kose in poskrbela za to, da je bilo njeno oprsje v prvem planu

8. 6. 2023
Deli
Severina kombinirala nezdružljive kose in poskrbela za to, da je bilo njeno oprsje v prvem planu (foto: Instagram/Severina)
Instagram/Severina

Zgodilo se je na koncertu v Sloveniji in prav vse oči so bile uprte v lepo pevko.

Sezona koncertov je v polnem teku in tudi k nam prihajajo priljubljeni glasbeniki, ki polnijo dvorane - med drugimi tudi hrvaška pevka Severina, ki ne navdušuje samo s svojim glasom, temveč še s stasom. Pred kratkim je nastopila v Žirovnici in na oder stopila v taki opravi, ki je marsikoga pustila brez besed.

Preberite še: Ups, to pa je velika reč: Helena Blagne je tako odločno opravila z nesramnim vsiljivcem, ki je bil zelo žaljiv do nje (bravoooo!)

Uspelo ji je namreč združiti na videz nezdružljivo - na oder je stopila v prozornem, bleščečem in oprijetem topu, pod katerim je nosila samo modrček, k temu pa je kombinirala cargo hlače z žepi v vojaškem stilu. Največji poudarek je bil na njenih prsih, ki jih je modrček v bež barvi komaj brzdal.

Mogoče vas še zanima: Novo razkritje: Miha Hercog naj bi že lani maja začel romantično razmerje z znano Slovenko, tukaj je tudi izjava Saše Lendero

Svoj stajling je pokazala širšemu občinstvu tudi na Instagramu, saj je objavila videoposnetek, ki njenih oboževalcev ni pustil ravnodušnih. Ob pogledu na njo si številni niso mogli pomagati in so jo naravnost zasuli s komentarji. "Vau, res žariš", "Ena in edina Seve", "Mi lahko kdo pojasni, kako je lahko ta ženska videti tako srčkano?", se glasi nekaj od komentarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Lepa pevka se je sicer pred kratkim mudila na oddihu v Istri, kjer je na vso moč uživala in si očitno nabrala novih moči. Njeno poletje bo precej delovno, saj jo vabijo na nastope in koncerte, sama pa se rada odzove. Zagotovo pa si bo vzela vsaj nekaj časa za počitnice s sinom Aleksandrom, ki ga ima neskončno rada.

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.