Ups, to pa je velika reč: Helena Blagne je tako odločno opravila z nesramnim vsiljivcem, ki je bil zelo žaljiv do nje (bravoooo!)

7. 6. 2023
Deli
Ups, to pa je velika reč: Helena Blagne je tako odločno opravila z nesramnim vsiljivcem, ki je bil zelo žaljiv do nje (bravoooo!) (foto: TV Slovenija/posnetek zaslona)
TV Slovenija/posnetek zaslona

Postavna pevka je že vrsto let stalnica slovenske scene in v tem času se ji je zgodilo veliko zanimivega. Njene izkušnje so večinoma prijetne, a zgodi se tudi, da kdo prestopi mejo ... in razkrila je, kaj se je zgodilo njej.

Pred kratkim je Helena Blagne razveselila svoje številne oboževalce, saj je izdala novo pesem Pika na i, ki bo zagotovo našla pot do njenih poslušalcev in postala prava uspešnica, prav tako, kot so to postale druge njene pesmi. Čeprav so nekatere zdaj že pravi zimzelenčki, jim ljubitelji njene glasbe vedno radi prisluhnejo.

Preberite še: Novo razkritje: Miha Hercog naj bi že lani maja začel romantično razmerje z znano Slovenko, tukaj je tudi izjava Saše Lendero

Nedavno pa je Helena gostovala v Popkastu, kjer je odgovarjala na vprašanja voditeljice Ote Roš - Razkrila je nekaj dogodkov in zanimivosti iz njene bogate kariere, o katerih doslej še ni govorila. Med drugim je tudi povedala, kaj se ji je zgodilo na enem od njenih številnih koncertov. Na teh dobiva veliko pozitivnih odzivov od ljudi, a zgodi se tudi, da kakšni prestopijo mejo dobrega okusa.

Ota je Heleno vprašala, ali se spomni kakšne zgodbe o številnih oboževalcih, ki so bili nekolikanj vsiljivi. Pevka je odgovorila, da je že v mladih letih, ko je nastopala na veselicah, še kako znala postaviti mejo. "Dala sem vedeti, do kod se ti nekdo lahko približa. To že kot ženska, kaj šele kot javno ime," je dodala.

Morda vas zanima: Takole je bil videti Blaž Švab, ko je bil še deček, s tem prizorom je raznežil, saj je v družbi posebne osebe

Spomnila pa se je dogodka, do katerega je prišlo, ko so bile v obtoku še nemške marke. Za šankom so stali mladi in pogumni fantje, ki so - stavili. Eden od njih je nekako primotovilil do Helene in ji rekel: "Helenca, jaz ti dam 100 mark, če greš z mano za šank." Ona pa se je zelo hitro znašla in mu takoj odgovorila: "Jaz ti jih dam 500, da izgineš!"

Oto je še zanimalo, kdo od njiju je zaslužil. "Nobeden, se je potem odmajal," je iskreno odgovorila Helena. Ob tem lahko samo dodamo: bravo, že v mladih letih se je znala in zmogla postaviti zase! S tem je zagotovo odličen primer številnim mladenkam, ki so morda malce plašne. Nikar! Če je nekdo nesramen, mu je treba brez zadržka postaviti mejo. Takoj!