Severina razkrila, kdo je bil njena ljubezen v najstniških letih, gre za tega zelooo znanega zvezdnika!

Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo) Foto: Promocijsko Gradivo
24. 5. 2023

No, ob tem lahko rečemo samo, da se številne glede tega zagotovo prepoznajo v njej...

Jooj, se še spomnite svojih najstniških let? Časov, ko so marsikatero dekliško in fantovsko sobo krasili plakati raznih zvezdnikov? Hrvaška pevka Severina je jasno dala do znanja, da se svoje rane mladosti še kako dobro spomni. Takrat so bili drugi časi, brez mobitelov, svetovnega spleta, družbenih omrežij ... In takrat je odraščala tudi ona.

Preberite še: Uf, kako so hude! Gaja Prestor v kopalkah, ki jih bodo hotele imeti številne, njihova barva je čisto nora!

Kot mlada in nadarjena najstnica je imela svoje pevske idole in zdaj je razkrila, za koga je šlo - za legendarnega Brucea Springstina oziroma The Bossa! Trenutno se zvezdnik mudi na koncertni turneji in vsi njegovi nastopi so razprodani, saj ima trumo zvestih oboževalcev, ki ga spremljajo že vrsto let, med njimi je tudi Severina. To je pokazala kar na svojem Instagram profilu in videti je izjemno razigrano in veselo.

"Moj fant iz osnovne šole @springsteen je še dandanes najbolj postaven frajer na planetu," je ob prizorih z nepozabnega koncerta zapisala Severina. Odpotovala je v Rim, samo da bi lahko prisostvovala Springsteenevemu koncertu. Kot je videti z njenih posnetkov je bilo vzdušje fantastično, občinstvo je pelo na ves glas in tudi plesalo. Še sama je zapela znano uspešnico Born in the USA in se prepustila lepim trenutkom.

Morda vas še zanima: Anamaria Goltes končno pokazala, kje se potepata z njenim Luko in kakšna družba ju obkroža

Zagotovo je domov odšla polna lepih vtisov, tako kot ostali obiskovalci koncerta. Ameriški glasbenik slovi po tem, da na odru da vse od sebe in se potrudi, da so oboževalci zadovoljni. No, lahko bi rekli, da jima je s Severino to zagotovo skupno, saj podobno ravna tudi hrvaška pevka. To pa je eden od razlogov, da je njena kariera tako dolga in uspešna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Oglejte si še iskren pogovor z vplivnico Indiro Ekić, ki v podkastu med drugim razkrije več o odelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki.