Sin Helene Blagne danes takole noro uspešen, tega se do zdaj o njem niti ni vedelo

7. 4. 2024
Deli
Sin Helene Blagne danes takole noro uspešen, tega se do zdaj o njem niti ni vedelo (foto: POP TV)
POP TV

Pevka Helena Blagne kar žari, ko beseda nanese na njenega edinca, ki je zares pravi biser med študenti prava.

Slovenska primadona Helena Blagne nikoli ni skrivala, da svojega sina Kristijana enostavno obožuje in da je najbolj srečna, ko se skupaj odpravita na potovanje ali pa si kako drugače popestrita skupni čas, važno jima je le, da si lahko v družbi drug drugega spočijeta, se nasmejita in si povesta vse tisto, za kar sicer zmanjka časa.

Pred časom pa je bila Helena še posebej ponosna na svojega edinca, kako tudi ne bi bila, ko pa je njen Kristijan dobil zlato priznanje pravne fakultete, kar je nekaj, kar bi si želeli mnogi študenti, je takrat poročala revija Lady. Vsekakor je videti, da mu gre študij več kot odlično in prav gotovo bomo o njem še veliko slišali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Kristijan pa ni le pameten, že lep čas obrača številne glave, saj je tudi izjemno postaven, svojo mamo pa je že davno prerasel in Helena ob njen naravnost poka od ponosa. Pred časom ga je obiskala na Portugalskem, kjer je bil zaradi študija, ob tem pa je pokazala, da sta zares uživala v potepanju po mestu in si napolnila baterije ob pogledu na čudovito naravo.

Vsekakor je jasno, da je Kristijan danes pravi uspešnež, na katerega bo mama lahko še večkrat upravičeno ponosna, zdi se namreč, da je tole šele začetek.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec