Tako je zdaj videti Sanja Grohar, ki naravnost naravnost žari v veselem pričakovanju (trebušček je že lepo zaobljen)

31. 3. 2023
Deli
Tako je zdaj videti Sanja Grohar, ki naravnost naravnost žari v veselem pričakovanju (trebušček je že lepo zaobljen) (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša nekdanja misica je čudovita nosečnica, ki uživa v vsakem dnevu veselega pričakovanja.

Februarja je Sanja Grohar s prikupno sliko na svojem Instagram profilu javnosti sporočila, da je drugič noseča. Takrat se je njen nosečniški trebušček šele naziral, a zdaj je že precej zaobljen, kot je mogoče videti na slikah, ki jih je objavila pred kratkim. Očitno je, da se Sanja odlično počuti in uživa v razvajanju, za katerega poskrbi njen soprog Matej skupaj s sinčkom Nicolaijem, ki se že veseli dejstva, da bo postal starejši bratec.

Preberite še: To zdaj počne sin Nine Ivanič, naša igralka je pokala od ponosa (in to je tudi pokazala)

Pred časom je za revijo Cosmopolitan razkrila, kako je ugotovila, da je verjetno noseča. "Tipični znaki, a po 8-ih letih pesketarianstva (torej sem jedla ribe in morske sadeže) sem ponovno začela jesti meso.Potem pa vonj ... Uh, vse sem vonjala na kilometre (smeh). In potem sem opravila test," je dejala Sanja. Povedala je še, kako vse skupaj doživlja njen Matej, za katerega med drugim pravi, da je večni pozitivec.

"Veseli se dojenčka. Pri najinih ciljih in željah pa sva oba zelo pozitivno naravnana. Vedno greva v nekaj s polno mero pozitive in si prikličeva dobre rezultate. Seveda tudi garava za najini znamki. Nič ne pade iz neba. Za moje pojme za uspešen zakon je treba imeti dobro komunikacijo in si povedati stvari, saj partner ne more brati vaših misli. Prav tako spoštovanje, brez tega je težko. Za na konec pa brezpogojna ljubezen. Da si ob partnerju v dobrem in slabem in da ti ni nič težko storiti zanj ali zanjo," je razkrila za Cosmopolitan.

Morda vas zanima še: Preobrazba Tine Gorenjak: Poslovila se je od dolgih las, izbrala je to trendovsko pričesko (noro huda je)

Očitno je, da je njena družinica zelo povezana in da vsi komaj čakajo, da na svet pokuka nova članica ali član. Skupaj s Sanjo se veselijo tudi njeni sledilci, ki vsako njeno objavo pospremijo z lepimi besedami in dobrimi željami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕊𝕒𝕟𝕛𝕒 𝔾𝕣𝕠𝕙𝕒𝕣 𝕂𝕠𝕧𝕚𝕔 (@sanjagrohar)

  • Morda bi vas zanimalo: Pogovor z Veroniko Lovšin, učiteljico AEQ metode 3. stopnje, ki predstavi svoj vidik in svoje izkušnje ter to, kako se je lotila reševanje težav. Bistvo pogovora je bilo, zakaj je stik s telesom tako zelo pomemben oz. zakaj bomo brez njega težko trajno uredili katerokoli težavo v svojem življenju. Vabljeni k ogledu tega zelo zanimivega in poučnega pogovora, zagotovo boste slišali kakšno koristno informacijo, ki jo lahko uporabite za svoje boljše počutje.