Preobrazba Tine Gorenjak: Poslovila se je od dolgih las, izbrala je to trendovsko pričesko (noro huda je)

30. 3. 2023
Deli
Preobrazba Tine Gorenjak: Poslovila se je od dolgih las, izbrala je to trendovsko pričesko (noro huda je) (foto: Nataša Muller)
Nataša Muller

Očitno je pomlad pravi čas za drastične spremembe, kakršno si je privoščila naša priljubljena in postavna igralka.

Tina Gorenjak pritegne pozornost, kjer koli se pojavi in tudi zato poskrbi, da je vedno videti kot iz škatlice. Rada sledi modnim trendom in zase zna izbrati kose, ki odražajo eleganco in so uporabni še več sezon. Enako je s pričesko: že vrsto let jo poznamo kot dolgolasko z lepimi, bleščečimi in negovanimi lasmi. Dobro ve, da so dolgi lasje zelo hvaležni, saj dovoljujejo oblikovanje različnih pričesk. Lahko jih nosi umetelno spete ali pa razpuščene in rahlo nakodrane - v vseh primerih je videti fantastično!

Preberite si še: Uf, tako intimnega prizora Tanja Ribič še ni pokazala, a šlo je za posebno priložnost (in slika je očarala vse!)

Zdaj pa je svojim oboževalcem pokazala, da je izbrala nekoliko drugačen look in vsi so ostali odprtih ust! Odločila se je za pričesko, ki je v trendu že nekaj sezon. Gre za priljubljenega paža s kratkim in malce gostejšim fru-frujem. Moramo priznati, da se nam zdi Tina s to pričesko preprosto super! No, ne vemo, ali si je v resnici postrigla svoje dolge lase ali pa je zgolj pomerjala lasulje za kakšen nov projekt.

Morda vas zanima: Luka Dončić s to potezo nasmejal številne in se ob vsem skupaj še sam zabaval, samo poglejte ta prizor!

Vsekakor pa je to pravi pomladni modni navdih. Dame z daljšimi lasmi dobro vedo, da je poleti njihovo vzdrževanje malce zahtevnejše, še posebej, če so gosti. Ko je sonce močno in temperature precej visoke, je najbolje, da si lase spnejo v čop ali figo, saj jim je sicer lahko kar pošteno vroče. Morda je Tina pomislila prav na to? To, ali se je dejansko odločila za spremembo pričeske, bo pokazal čas, a treba je povedati, da ji paž odlično pristoji in jo še dodatno pomladi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

  • Morda vas še zanima: Pogovor z Alenko Košir, ki govori o pomembnih delih telesa, na katere pogosto pozabimo - tudi o stopalih. "Stopala naš edini stik s podlago. Vse informacije o tem, kakšna so tla, kakšni so nakloni, kako moramo mi postaviti telo, katere mišice se morajo aktivirati, dobimo preko stopala," je pojasnila v pogovoru. Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.