Takole je videti Natalija Verboten brez trohice šminke in z drugačno pričesko (vaaau)

23. 3. 2023
Deli
Takole je videti Natalija Verboten brez trohice šminke in z drugačno pričesko (vaaau) (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Znane Slovenke skrbno pazijo na svojo podobo v javnosti, tako da so - vsakič, ko jih kje vidimo - do potankosti urejene, kar vključuje tudi make-up, ki je priložnosti primeren.

Natalija Verboten zagotovo spada med zgoraj opisane znane Slovenke, saj se za vsak svoj nastop res lepo uredi. Drugače pa je, ko gre za njen prosti čas - doma si privošči vso udobje, tako kot drugi ljudje. To pomeni, da je brez make-upa in s sproščeno pričesko. Dobro ve, da je treba tudi koži privoščiti oddih.

Preberite še: Kaj pa to?! Sanjski Blaž ni več samski, posteljo mu greje TA lepotica, poglejte, kaj pravi o njej!

Pred kratkim je tako oboževalcem pokazala ljubek prizor, na katerem je povsem brez šminke in z zravnanimi lasmi. Oblečena je v trenirko, saj je v zavetju svojega doma. Mirno lahko ugotovimo, da je njena koža videti odlično tudi brez trohice šminke, in seveda mladostno ter napeto.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti - Natalijin sin Oskar je namreč praznoval rojstni dan, ona pa mu je - kot je razkrila v komentarju - spekla okusno sacher torto in jo še okasila. Zagotovo so si jo z veseljem privoščili in pohvalili njene kuharske oziroma slaščičarske veščine. Njeni sledilci so Oskarju zaželeli vse najboljše, iskrenim čestitkam pa se pridružujemo tudi v našem uredništvu.

Morda bi vas še zanimalo: Mnogim je nagajala domišljija, ko so videli te seksi najlonke Saše Lendero!

No, ob tem se številne sprašujejo, kakšna je Natalijina skrivnost tako mladostnega videza. Sama je že pred časom javno spregovorila o tem, da si je privoščila malce popravkov, kar se ji očitno res dobro obrestuje. Med drugim se je odločila za kirurški poseg, s katerim so ji odpravili podočnjake, tako da je zdaj videti bolj spočito in sveže.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Košir iskreno o tem, kaj je počel po koncu kariere, družinskem življenju, ločitvi in sedanji partnerki Simoni ter treh otrocih, ki jih ima z nekdanjo partnerko Alenko. Več boste izvedeli v podkastu, vabljeni k ogledu.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec