Tanja Žagar je s to potezo navdušila številne, v oprijetih hlačah pa je bila njena zadnjica videti božansko!

28. 3. 2023
Deli
Tanja Žagar je s to potezo navdušila številne, v oprijetih hlačah pa je bila njena zadnjica videti božansko! (foto: Bobo)
Bobo

Naša pevka dobro ve, kaj na njenih nastopih najbolj "zažge." Tu se ji še kako pozna, da je tako rekoč od najstniških letih nepogrešljiv del slovenske glasbene scene.

Pred kratkim je priljubljena rdečelasa pevka Tanja Žagar nastopila pred nabito polno dvorano v Krškem. Občinstvo je bilo čisto navdušeno, še posebej, ko se je pevka sprehodila med vrstami in "obiskala" tudi tiste oboževalce, ki so sedeli v zadnjih vrstah. Ob tem je nastal posnetek, ki ga je pozneje objavila na svojem profilu na Instagramu - in navdušila tudi s tem!

Preberite še: Vaaau, taka dolgolaska je hčerkica Darje Gajšek, podobnost med njima pa je čedalje večja

Za nastop je izbrala elegantno črno barvo, ki atraktivni rdečelaski zelo dobro pristoji. Hlače so v pasu ozke, razširijo pa se v hlačnicah, narejene so iz svetlečega materiala, v njih pa lepo pride do izraza njena čvrsta zadnjica. Zgornji del tvori krajši top, ki razgalja njena ramena in delček pasu. Neverjetno, da je Tanja po dveh porodih v tako odlični formi in spet tako vitka, kot je bila včasih.

Morda vas zanima: Gaja Prestor iskreno o ne prav lepih trenutkih, ki jih je doživljala (a sama je bila ob tem čudovita)

Njeni najbližji so zagotovo zelo ponosni - partner Miki in otroka Karlo ter Marina vedno držijo pesti za Tanjo in jo podpirajo pri vsakem njenem koraku, tako kot ona podpira njih. Ob prizorih s koncerta v Krškem so bili njeni sledilci čisto očarani in zagotovo je bilo marsikomu žal, da se nastopa ni udeležil. No, priložnosti bo še veliko, saj pevka v zadnjem času veliko nastopa, tako da jo bo še mogoče "ujeti" na odru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

  • Morda bi vas še zanimalo: Nina Pušlar je gostovala v podkastu z Živo Avžner, med pogovorom pa je prvič spregovorila o materinstvu: "Ampak sem se tega zavedala, pa hkrati nikoli v resnici nisem imela zares želje, da bi imela svojo družino, da bi si jo začela ustvarjati ali pa delati na tem. Zdaj je prvič, da v bistvu zares razmišljam o tem," je bila iskrena. Več pa v posnetku.