To je Tina Gaber jasno in glasno sporočila drugi zelo znani Slovenki: "Nikoooliii," razlog pa je ...

2. 4. 2024
Deli
To je Tina Gaber jasno in glasno sporočila drugi zelo znani Slovenki: "Nikoooliii," razlog pa je ... (foto: Mediaspeed/Anže Krže)
Mediaspeed/Anže Krže

No, na to zagotovo nikoli ne bi pomislili, kajne? Enako se je zgodilo tudi nam, kar mirno priznamo.

Prvi april je prišel in minil, dan šaljivcev in potegavščin pa so obeležili tudi številni slavni in znani. Pokazali so, da premorejo veliko smisla za humor, tudi na svoj račun. Na družbenih omrežjih so objavljali prizore, ki so bili malce "prirejeni."

No, tudi Iris Mulej, naša nekdanja uspešna manekenka, zdaj pa podjetnica in vplivnica, ki s svojo ljubko družinico živi v Črni gori, si je privoščila malce heca, povezanega z njenim videzom. Vemo, da je atraktivna dolgolaska, a na prvi april se je prelevila v povsem drugačno damo!

Na svojem Instagram profilu je namreč objavila lepe fotografije, na katerih jo lahko občudujemo s precej drugačno pričesko! Gre za priljubljenega paža, pa tudi njeni temni lasje so drugačne, bakrene barve. "Dolg časa sem se odločala glede dolžine, na koncu pa še barvo spremenila.  Čeprav bronze sem že bila, a v tej kombinaciji še nikol... Kako se vam zdi?," je ob lepih prizorih svoje sledilce spraševala Iris.

Seveda so se oglasili njeni sledilci in sledilke, med drugimi tudi Tjaša Kokal Jerala, ki ji je sporočila: "1. april gor ali dol - meni je top." In s temi besedami se tudi mi mirno strinjamo - tudi paž ji odlično pristoji, kajne?

No, medtem pa je bila srčna izbranka našega premiera Roberta Goloba, Tina Gaber, precej bolj odločna. Tudi sama je dolgolaska, tako da je v komentarju zapisala: "Da ne bi nikoooli! Lastnoročno ti pridem iztrgat škarje iz rok tja v Budvo." Seveda je vedela, da gre za prvoaprilsko šalo, tako da je bil tudi njen komentar v taki luči.

Lepo je vsaj za en dan pozabiti na vso resnost in si privoščiti malce smeha, kajne? To pa je nekaj, kar naše znane in slavne dame dobro vedo - in tudi poskrbijo za hec na svoj račun. Bravo, Iris! In ja, tudi paž ti zelo lepo pristoji!

Preberite še: