Tina Maze razkrila, zakaj tako uživa v svojem jeklenem konjičku, nad katerim je preprosto navdušena

Tina Maze razkrila, zakaj tako uživa v svojem jeklenem konjičku, nad katerim je preprosto navdušena (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
24. 1. 2023

Nobena skrivnost ni, da je navdušena nad jeklenimi konjički - celo tako, da svoj dopust pogosto preživi kar v avtodomu, s katerim skupaj s svojimi najdražjimi obiskuje različne kraje.

Pred kratkim je naša nekdanja smučarka Tina Maze svojim oboževalcem pokazala, kakšen avtomobil trenutno vozi in ni skrivala dejstva, da se v njem počutni nadvse dobro. Zdaj je naredila še korak dlje in opisala svoje občutke ob vožnji.

Preberite še: Luki Dončiću je tole zagotovo pripeljalo nasmešek na obraz in verjetno je bil tudi malce ponosen

"Obožujem tišino. Trenutek, ko začutiš svoj močan srčni utrip in se svet ustavi. Iskanje tišine se včasih zdi nemogoče, toda ko jo najdeš, se zgodi čarovnija. Ko vozim novi DS 7, vozim v tišini in spoštujem ta čarobni trenutek. 😍 Zdaj pa je prišel čas za športanje. Se vidimo pozneje!," je zapisala Tina ob idiličnem, črno-belem prizoru sredi zasnežene pokrajine. Ob tem lahko samo ugotovimo, da njen nasmeh pove več kot tisoč besed. Očitno je res na vso moč zadovoljna, kar ji njeni oboževalci iz srca privoščijo.

Zanjo je pomembno, da je avtomobil, ki ga uporablja, varen in funkcionalen. No, pa tudi odličen videz ni odveč. Zagotovo se ji na kakšnem izletu z novim avtom pridružita hčerkica Anouk in partner Andrea, saj je to družba, v kateri nekdanja smučarska asica nadvse uživa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)