Tina Maze že dolgo ni bila tako nasmejana, in tukaj je razlog za njeno veliko veselje!

Tina Maze že dolgo ni bila tako nasmejana, in tukaj je razlog za njeno veliko veselje! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
19. 1. 2023

Svoje sreče ni skrivala in jo je delila z oboževalci, ki so bili navdušeni!

Nekaterim zima, sneg in mraz res pridejo do živega, tako da jim letni čas, v katerem se temperature spustijo, nikakor ne ustreza. No, med slednjimi zagotovo ni Tina Maze, ki komaj čaka, da se lahko spusti po belih strminah, čeprav ne tekmuje več.

Preberite si še: Postavni Čuk Jernej Tozon pokazal, za koga se vedno najde prostor v njegovi postelji (prizor, ki čisto razneži)

Je ena od tistih nekdanjih športnic, ki ohranja svojega športnega duha in ga skrbno neguje, in tudi zato je velika vzornica mladim ljudem, ki šele stopajo na svojo športno pot.

Svoje oboževalce je tako razveselila s fotografijo, ki je nastala na smučišču oziroma v zasneženih hribih. Njen obraz naravnost žari in brez trohice šminke je videti izjemno mladostno in sveže. Seveda na to vpliva čist in hladen zrak, a njen hudomušni pogled pove več kot tisoč besed. "Sreča je resnična samo takrat, ko se jo deli," je v angleščini zapisala ob svoji fotografiji.

Morda bi vas zanimalo: Uf, Zala Djuric še nikoli ni bila tako vitka, njene dolge noge so požele veliko pozornosti in tu je razlog zakaj je tako

Njeni sledilci so bili navdušeni, takoj so ugotovili, da je Tina resnično srečna in se razveselili dejstva, da je svojo pozitivo delila z drugimi. Še v njenih tekmovalnih časih ji je pozitiven odnos do sveta, ki jo obkroža, večkrat pomagal, da se je spet postavila na noge - in to se pri njej ni spremenilo. Bravo, Tina!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)