Tina Maze je v tej družbi zelo uživala, njen nasmeh pove več kot tisoč besed (in ne gre za njenega partnerja ...)

12. 2. 2024
Deli
Tina Maze je v tej družbi zelo uživala, njen nasmeh pove več kot tisoč besed (in ne gre za njenega partnerja ...) (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Čeprav ne tekmuje več, naša nekdanja vrhunska smučarka še kako uživa na in ob belih strminah ...

To je Tina Maze pokazala pred kratkim, ko je obiskala Bansko in spremljala moški veleslalom za svetovni pokal. Ob tem ji vsekakor ni bilo dolgčas, če sodimo po veseli druščini, ki jo je obkrožala, kar je s ponosom in veseljem pokazala še svojim sledilcem.

Družbo ji je med drugim delal italijanski smučar Alberto Tomba, pa tudi Američan Ted Ligety se je zelo razveselil dejstva, da je srečal nekdanjo slovensko smučarsko šampionko. Zagotovo so si imeli veliko za povedati, po vsej verjetnosti pa so med seboj tudi pokomentirali potek veleslaloma.

Tina je objavila več slik in na njih so se poleg Tombe in Ligetyja znašli še Marc Girardelli ter Kilian Albrecht. Na eni od slik je tudi v družbi bolgarskega nogometaša Hrista Stojčkova, jasno pa je, da se je na prizorišču veleslaloma mudil tudi njen partner Andrea Massi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Ob fotografijah je Tina samo zapisala: "Bansko - dobre vibracije" in takoj požela veliko všečkov. Med komentarji se je oglasil tudi Marc Girardelli, ki je slike pokomentiral z besedami: "Bil je čudovit vikend, kljub odpovedi slaloma," in še pohvalil organizatorje.

Prepričani smo, da so se vsi skupaj res imeli lepo, in če sodimo po Tininem nasmehu, je uživala v vsakem trenutku. Sicer pa je imela v zadnjem času veliko razlogov za veselje. Njena hčerkica Anouk je namreč nedavno praznovala svoj šesti rojstni dan - in ja, ob tem lahko rečemo samo, da čas res hitro teče.

"Plešem na ledu do zime z mojo punčko, ki je včeraj dopolnila 6 let! Tako sem vesela in hvaležna za to darilo! Vsak trenutek s tabo je neprecenljiv in odraščanje s tabo se zdi kot še en olimpijski krog! Rada te imam, naj se tvoje sanje uresničijo," je Tina zapisala ob sliki, ki jo je objavila in na ateri uživa med drsanjem na ledu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

S tem je dala jasno do znanja, koliko ji pomeni njena družinska sreča in kako uživa v vsakem trenutku, ki ga preživi z Anouk. Zaveda se, da čas hitro teče, zato si prizadeva čim več časa preživeti s svojo hčerko, ki ji skupaj z Andreo posvečata vso svojo pozornost.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan