Jooj, malčica Luke Basija je zdaj že prava mala damica, kaj pravite, komu je bolj podobna?

22. 2. 2024
Deli
Jooj, malčica Luke Basija je zdaj že prava mala damica, kaj pravite, komu je bolj podobna? (foto: Foto: Neo Visuals)
Foto: Neo Visuals

Naš priljubljeni pevec Luka Basi ima veliko razlogov za ponos.

Med njimi je njegova ljubka družinica - srčna izbranka Nastja Gabor, ki je prav tako pevka in žanje uspeh za uspehom, in njuna dva otroka, sina Taia, ki je starejši, in hčerkico Tio. Pred kratkim je praznovala rojstni dan, njena ponosna mamica pa je ta posebni dan obeležila s čudovito fotografijo, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu.

Tia je že prava mala očarljivka, se vam ne zdi? "Na današnji dan pred štirimi leti sem dobila še en zakladek! Lubica moja navihana. Vse najboljše!," je zapisala njena ponosna mamica. Tia je svetlolasa punčka z navihanim nasmehom, nam pa se zdi, da je podobna obema staršema - tako svoji očarljivi mami kot očetu. Kaj pa menite vi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Zagotovo so ta posebni dan obeležili tako, kot se spodobi - s torto in baloni ter z lepim praznovanjem v krogu najbližjih in prijateljev. Tako Nastja kot Luka se dobro zavedata, da otroci hitro odraščajo, zato pa tudi vsak prosti trenutek preživita s svojima malima zakladoma. Sta ozaveščena starša, ki s skupnimi močmi vzgajata sina in hčerko.

Sicer pa ima Nastja veliko razlogov za veselje: njena pevska kariera je čedalje uspešnejša. Pred časom se je mudila v Monte Carlu, kjer je nastajal videospot za njeno novo pesem, ki bo brez dvoma našla pot do njenih zvestih oboževalcev. Slednjih je čedalje več, saj so njene skladbe številnim pisane na kožo.

Tudi Luka je zelo uspešen in polni koncertne dvorane. Njegovi nastopi so odlično obiskani, saj velja za izvajalca, ki vedno zna narediti pravi žur, na katerem se zabavajo stari in mladi.

Ob številnih obveznostih pa jima uspeva uskladiti vse skupaj tako, da lepo poskrbita za svoja otroka in pogosto se vsi skupaj odpravijo na kakšen izlet. Pozimi obiskujejo smučišča, poleti pa si privoščijo oddih ob morju. Upamo, da bo Nastja še kdaj razveselila s kakšnim podobnim ljubkim prizorom. Mali Tii pa želimo vse najboljše tudi iz našega uredništva.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk