O vau, tako je zdaj videti hčerka naše igralke Tine Gorenjak, prava lepotica je, se vam zdita kaj podobni?

6. 12. 2023
Deli
O vau, tako je zdaj videti hčerka naše igralke Tine Gorenjak, prava lepotica je, se vam zdita kaj podobni? (foto: Saša Kovačič)
Saša Kovačič

Ta prizor je marsikoga pustil preprosto brez besed ...

Naša igralka Tina Gorenjak velja za eno lepših dam na slovenski estradni sceni. Z leti se ni kaj veliko spreminjala in uspelo ji je obdržati tisto mladostno energijo, ki se pozna tudi navzven. Kljub težkim preizkušnjam, ki so jo doletele, je oseba, polna opzimizma in radosti, to pa tudi širi okrog sebe.

Že pred časom je pokazala, kako je zdaj videti njena hčerka Nina Barbara in lahko samo ugotovimo, da sta si res zelo podobni. Je očarljiva mlada dama, ki je s svojo znano mamo zelo povezana. Odlično se ujemata in si dajeta do znanja, koliko pomenita druga drugi.

Preberite še: Amal Clooney v tem kosu požela vso pozornost, njen George je obtičal v drugem planu (z razlogom)

Nedavno je naša igralka razkrila, da se je spet borila z rakom in ob tej priložnosti se je na svojem Instagram profilu zahvalila vsem, ki so ji takrat stali ob strani. 2Ob zaključku te štorije, pa bi se seveda rada zahvalila še mojim bližnjim. Zlata mami in oči ter moja čudovita hči - vi trije ste vedno moje toplo zatočišče," pravi tina.

"Res pa je, da sem imela tokrat še enega. Tako ljubečega partnerja, ki te v najslabšem in najbolj krhkem trenutku objame z vso ljubeznijo, točno takšno kot si (četudi 'plešasto', izčrpano, izmučeno in še kaj) ne srečaš vsak dan," je zapisala Tina.

Morda vas zanima: Nika Urbas Ambrožič ima za seboj težko obdobje in pomoč je morala poiskati celo na urgenci

Dodala je, da ima veliko srečo. "Hvala ti, dragi moj, za vso ljubezen! Želim jo tudi VSEM VAM in se globoko iz srca ZAHVALJUJEM za vse tople in spodbudne besede. Juhu, gremo dalje, novim zmagam naproti in se vidimo na kateri izmed predstav," je še dodala ob lepih slikah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

Sicer pa je Tina res lepo okrevala in zdaj nadaljuje z ustvarjanjem. Na odre se vrača s predstavo Na zdravje, v kateri igra skupaj s Tanjo Kocman. Prepričani smo, da bosta dami še kako uspešni na odru in da bodo gledalci ter oboževalci navdušeni.

Preberite tudi: Luka Dončić postal očka, to je takoj po rojstvu povedala mama Mirjam Poterbin!

Lepo je, da je s svojim odkritim govorjenjem o bolezni in s svojim pozitivnim odnosom opogumila še številne druge, ki se spopadajo s podobnim stanjem. Tako je vnovič dokazala, da je res velik človek s srcem in posluhom za druge ljudi.

BONUS VIDEO: Ana Vezovišek: O osebnih financah, varčevanju, napakah in deljenju stroškov s partnerjem