Tole je prava paša za oči, številni niso mogli odtrgati pogleda od Tanje Ribič in njenih hčera, TU pa je razlog!

20. 4. 2023
Deli
Tole je prava paša za oči, številni niso mogli odtrgati pogleda od Tanje Ribič in njenih hčera, TU pa je razlog! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Ko se pred fotoobjektiv postavijo te tri dame, nastane lepa modna pravljica...

Naša igralka Tanja Ribič zadnje čase kar poka od ponosa, saj njeni hčerki že stopata po svoji življenjski poti. Starejša Zala si gradi kariero kot uspešna igralka, mlajša Ela pa je pred kratkim imela maturantski ples. To je bila lepa priložnost, da se vse tri postavijo pred objektiv in ovekovečijo trenutek, ki se jim bo za vedno zapisal v spomin. Vse tri so videti resnično čudovito - Tanja z živo zeleno obleko niti malo ne kaže svojih let, Zala in Ela pa sta prav tako izjemno elegantni.

Preberite še: O vau! Luka Basi pokazal takega jeklenega lepotca, po katerem se marsikomu cedijo sline, saj bi ga imeli v garaži

"Evo, še zadnji mladiček...," je zapisala ganjena in presrečna Tanja, ki je z objavljenimi prizori požela veliko navdušenja med svojimi sledilci. Med drugim je slike komentirala tudi Ana Praznik, ki je zapisala, da so vsi skupaj res lepi, neka druga sledilka pa je spraševala, le kje je Tanja kupila to čudovito obleko. No, tega naša igralka ni komentirala, jasno pa je, da je tudi tokrat zadela "modno žebljico na glavico." Tudi Zala in Ela sta podedovali mamin modni okus, saj sta se obe uredili slovesni priložnosti primerno, hkrati pa mladostno in sproščeno.

Morda bi vas zanimalo: Mojca Bahč po Delovni akciji o očitkih, ki jih je bila deležna, zdaj je javno razložila čisto vse (tudi o svoji diagnozi)

Njun oče in Tanjin soprog, Branko Đurić Đuro je na vsa svoja tri dekleta izjemno ponosen in jim ves čas stoji ob strani. So zelo povezana družinica, ki se odlično razume tudi z Brankovim sinom iz prvega zakona, Filipom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!