Uf, Luka Basi je takole užival v tem rajskem okolju, pokazal je izklesana ramena! Le kdo mu je delal družbo?!

Uf, Luka Basi je takole užival v tem rajskem okolju, pokazal je izklesana ramena! Le kdo mu je delal družbo?! (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
7. 10. 2022

Njegovo poletje je bilo zelo delovno, saj je imel veliko uspešnih koncertov. Ti se nadaljujejo tudi v jeseni, priljubljeni pevec pa si je vmes moral malce napolniti baterije.

Luka Basi ne skriva dejstva, da svoj prosti čas najraje preživlja v objemu svoje prisrčne družinice - s partnerko Nastjo Gabor in njunima otrokoma, hčerko Tio in sinom Taijem. Vseeno pa ve, da si kakšen trenutek mora vzeti samo zase.

Preberite še: Nataša Pirc Musar zdaj končno povedala tisto, kar se že dneve vsi sprašujejo!

To je - če sodimo po objavi na njegovem Instagramu - naredil pred kratkim in oboževalcem pokazal, v kakšnem čudovitem okolju si je nabiral moči za nove karierne zmage. Očitno je bil nekje v italijanskih gorah, v hotelu, kjer imajo zunaj tudi čudovit bazenček, sredi katerega je postavljeno ognjišče. Marsikdo mu je zavidal to lepo okolje, a hkrati tudi privoščil malce oddiha.

Preberite še: Tako lepo kuhinjo ima naš pevec Jan Plestenjak, nič čudnega, da se zelo rad zadržuje doma!

"Toplice z razgledom. Čas je, da si baterije napolnim do maksimuma," je ob lepem prizoru zapisal pevec in s tem namignil, da ga res čaka delovna jesen. No, številni pa so se vsaj pri sebi spraševali, kdo postavnemu pevcu dela družbo. Tega sam ni razkril, a lahko bi sklepali, da je z njim odpotovala tudi njegova Nastja, morda pa tudi kakšni prijatelji.

V vsakem primeru smo prepričani, da se je Luka imel nadvse lepo in si dodobra spočil. To pa mu iz srca privoščijo čisto vsi!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)