Uf, Severina izbrala nevsakdanjo obleko, številne je zanimalo, ali pod njo sploh nosi modrček (ni ga bilo videti)

Uf, Severina izbrala nevsakdanjo obleko, številne je zanimalo, ali pod njo sploh nosi modrček (ni ga bilo videti) (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
30. 1. 2023

Hrvaška zvezdnica zna poskrbeti, da so vse oči uprte vanjo - tako na koncertih kot v svojem prostem času, ko se pojavi kje v javnosti.

Pevka Severina je vedno prava paša za oči. S trendovskimi kosi očara takoj, ko se pojavi v njih, še posebej, če gre za kakšne prav posebne kose. Tokrat je pokazala obleko, ki je ne vidimo vsak dan - gre za črno, dolgo večerno obleko z velikim izrezom na hrbtu.

Preberite še: Opa, žgečkljivo! Renata Bohinc še ni bila tako seksi, s sliko "zgoraj brez" očarala čisto vse!

Obleka se s trakom zveže za vratom, a so trakovi oblikovani tako, da tvorijo - kapuco. Z njo si je pokrila lase, kot je razvidno s posnetka, ki ga je objavila na družbenem omrežju. Očitno se je ravno pripravljala na kakšno prireditev ali nastop, saj ima obute udobne škorenjce. Samo predstaljamo si lahko, kako je takšna obleka videti v spremljavi elegantnih salonarjev ...

Morda vas zanima: V domu Darje Gajšek je vedno živahno, s posnetkom je nehote razkrila nekoga, ki jim popestri dan

Ob tem je veselo zaplesala ob taktih trenutno enega bolj vročih hitov pevke Miley Cyrus z naslovom Flowers. Besedilo ima pomenljiv naslov in v bistvu govori o tem, da je treba na prvo mesto predvsem postaviti ljubezen do sebe. Eden od njenih sledilcev pa je v komentarjih pomenljivo zapisal: "Seve, eno tako pesem bi morala odpeti za tvoja dva zadnja bivša."

Jasno je, na kaj je namigoval: njen zakon z Igorjem Kojićem se ni obnesel in sta se ločila. Z bivšim partnerjem Milanom, s katerim ima sina, pa sta precej hudo "zapela" in se borila na sodiščih za skrbništvo nad otrokom. No, zdaj so te stvari za njo in spet se je, kot že velikokrat doslej, pogumno postavila na noge. Nič čudnega ni, da jo imajo številne za vzornico - pokazala in dokazala je, da se nikoli ni treba predati in iz vseh svojih bitk je izstopila z dvignjeno glavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)