Vau, Jasna Kuljaj se je poslovila od svojih dolgih las, zdaj je njena pričeska takšna - se vam zdi, da ji pristoji?

2. 8. 2023
Deli
Vau, Jasna Kuljaj se je poslovila od svojih dolgih las, zdaj je njena pričeska takšna - se vam zdi, da ji pristoji? (foto: Instagram/Jasna Kuljaj)
Instagram/Jasna Kuljaj

Ooo, take pa je res že dolgo nismo videli in sprememba je še kako dobrodošla!

Ja, tudi dolgolaske se včasih naveličajo svojih las in takrat napoči čas za spremembo. Očitno se je to nedavno zgodilo voditeljici Jasni Kuljaj, ki je sklenila, da bi imela novo pričesko. Misel je tudi udejanila in svojim oboževalcem pokazala, kako je videti s precej krajšimi lasmi.

Preberite še: Saša Lendero si je na dopustu privoščila ta luksuz, le kdo ji je delal družbo?!

Odločila se je za paž, pričesko, ki je že nekaj let nadvse trendovska in se pravzaprav nikoli ne poslovi. V različnih variantah jo je mogoče opaziti na mnogih damah, saj je paž - če so lasje dobro postriženi - pričeska, ki jo je zlahka mogoče oblikovati. To dobro ve tudi Jasna, saj je podobno firizuro imela tudi v preteklosti, a zadnja leta smo je bili vajeni z dolgimi lasmi.

"Na vsakih par let pa zberem pogum za PAŽ," je zapisala Jasna ob spodnjem prizoru. Nam se zdi res mladostna, in zdi se, da k temu prispeva tudi njena nova pričeska. Njeni spletni sledilci niso "šparali" s komplimenti in vsem po vrsti se je zdelo, da je Jasna videti preprosto super!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Tudi sama je navdušena nad svojim novim videzom in zagotovo vesela, da ima zdaj krajše lase, ki jih je - predvsem poleti - tudi lažje negovati. Še vedno so dovolj dolgi, da si jih lahko spne, če ji je prevroče, lahko pa jih nosi tudi razpuščene.

Morda vas še zanima: Uf, ste vedeli to? Lasje Tine Gaber so bili včasih precej drugačne barve, kaj pravite, ji ta bolj pristoji?

BONUS VIDEO: Luka Basi nadvse odkrito: "Nikoli ne moreš zadovoljiti vseh"

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk