Vauu, ste videli Natalijo Verboten v TAKI opravi? Vsekakor prizor, ki ga ne gre zamuditi!

Vauu, ste videli Natalijo Verboten v TAKI opravi? Vsekakor prizor, ki ga ne gre zamuditi! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
6. 10. 2022

Naša pevka v zadnjem času malce brska po svojem arhivu fotografij, ki je zagotovo zelo bogat in pester.

Natalija Verboten je pred kratkim oboževalce spomnila na to, kakšna je bila videti pred 20 leti (več o tem si lahko preberete TUKAJ), zdaj pa je pokazala, kakšno opravo je pred časom izbrala za potrebe snemanja videospota.

Preberite si še: Uf, kakšni čevlji! Ana Tavčar Pirkovič je pokazala model, ki bi ga hotele imeti številne (če le obvladajo hojo na visokih petkah)

Šlo je za stajling, ki ga lahko vidimo na priljubljeni prireditvi - in sicer gre za Oktoberfest. V nemškem Munchnu je skupaj s spremljajočimi dogodki letos potekal od 17. septembra do 3. oktobra, obiskali pa so ga številni ljubitelji piva.

No, tam bi se zagotovo lahko sprehodila tudi Natalija, še posebej v taki opravi, kot jo je mogoče videti na spodnjem prizoru. Oblečeno ima kratko krilce in belo bluzico, vse skupaj pa je stisnjeno z brezrokavničkom, ki spominja na korzet. Okrog pasu ima zavezan karirast trak, kar dopolni celotni outfit.

"Oktoberfesta ne bom zamudila". Sladki spomini na snemanje videospota z Mladimi korenjaki," je malce pomenljivo in nagajivo napisala naša peveka. Čeprav je fotografija nastala že pred časom, so lahko njeni številni oboževalci samo ugotovili, da se z leti ni nič kaj dosti spremenila in da je še vedno videti mladostno in sveže.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)