Vsaka bi imela takega: Vitek pas Helene Blagne ni naključje, samo poglejte to, tega še nikoli ni naredila!

2. 3. 2022
Deli
Vsaka bi imela takega: Vitek pas Helene Blagne ni naključje, samo poglejte to, tega še nikoli ni naredila! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Za našo pevko se vedno obračajo številne glave ...

Kar ni nič čudnega, saj je Helena Blagne vsako leto videti samo še boljše! Številni se sprašujejo, kako ji to uspeva, a pevka slovi po svoji neomajni disciplini, pa najsi gre za njeno delo ali za telovadbo, gibanje in zdravo prehrano.

Preberite še: Iris Mulej je pokazala svojo sanjsko kopalnico, a v njej ni bila sama - imela je prisrčno družbo

Prosti čas rada preživlja v naravi, s konji, družbo ji na njenih sprehodih dela tudi prikupen psiček. Nikoli ni skrivala dejstva, da izjemno rada dela, a zdaj je naredila nekaj, kar je številne presenetilo - prvič bo sodelovala v šovu Znan obraz ima svoj glas kot ena od žirantk. Družbo ji bodo delali Andrej Škufca, Ana Maria Mitić, Peter Poles in Sašo Stare.

Slika, ki jo je ob tej priložnosti objavila na svojem Instagramu, je takoj očarala njene sledilce - na njej se jasno vidi, kako vitek pas ima Helena. Izbrala je namreč ozko obleko, ki pristoji vitkim damam, kakršna je tudi sama. Tako gledalci kot v mi v uredništvu komaj čakamo na začetek šova, ki bo zagotovo prinesel marsikaj zanimivega in zabavnega!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)