Zvezdana Mlakar boleče odkrito o hudi izgubi, ki jo je povsem dotolkla

Zvezdana Mlakar boleče odkrito o hudi izgubi, ki jo je povsem dotolkla (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
7. 10. 2022

Igralka Zvezdana Mlakar je vedno zelo odkrita in ne skriva, da ima tudi sama zadnje dni težke čase, saj jo preveva veliko žalosti in pogrešanja.

Igralka Zvezdana Mlakar je s svojimi sledilci na Instagramu delila, da je za njo izjemno težak dan, ne samo, da so morali v gledališču prestaviti premiero, kar se zgodi le redko, doživela je tudi dve veliki izgubi, ki sta jo pretresli do kosti.

"Bil je težek, včerajšnji dan. Zbolela je naša kolegica, gledališka “tajesenska” in rodile so se slutnje, da mogoče ne bomo speljali petkove premiere. Ustavili smo se na najvišjih obratih pred ciljno črto, še danes me zvija od tega “kaj pa zdaj“. Zdaj že vem, da je premiera prestavljena," je svojo izpoved začela Zvezdana, ki ni skrivala, da je bil njen dan zares naporen.

Preberite še: Redka skupna fotografija Nine Osenar s sinom: Marlon je zdaj pravi lepotec!

"Igralci smo vzgojeni, da ne “smemo” biti bolni, odpovedati predstavo je greh in ta trda učenja je treba preseči. Učimo se sprejemati tudi takšne dogodke in srčno upam, da se naša Barbi poleg bolezni ne bori tudi s kakšno slabo vestjo. Bomo pač morali počakati na “pravi čas”!" je nežno položila na srce svoji sodelavki.

"Včeraj me je presekalo tudi sporočilo, da je umrla moja Manda Carli. Pesnica drobnih, nežnih verzov ( Mavrična rosa, Ljubim jutra...). Spoznali sva se pred 5 leti, ko sem na njenem pesniškem večeru brala njene pesmi. Od takrat mi je, celih 5 let, vsak teden poslala kakšno svojo pesem, 5 let me je en dan v tednu zbudila njena poezija. Govorila sem si, da je Manda moj angel. Včasih se ji tedne nisem zahvalila in jo povprašala o zdravju, s katerim je imela večne probleme. S kakšnim toplim, človeškim bogastvom me je obsipala, s pozornostjo, ki seže najglobje!" je bila odkrita Zvezdana, ki ob tem morda čuti kar malo slabe vesti, da ni bila bolj pogosto v stiku s svojo ljubo prijateljico.

Preberite še: Nataša Pirc Musar zdaj končno povedala tisto, kar se že dneve vsi sprašujejo!

"Težko se poslavljam od tebe, draga Manda!" ni skrivala žalosti, a dan je bil za njo zares težek, eden tistih, ki si jih zapomniš za vedno.

"A to še ni bilo dovolj. Včeraj smo se v Drami poslovili (na komemoraciji) tudi od Radka Poliča. Celo noč sem pisala in izbirala besede zanj, na koncu nisem mogla iz svoje kože, napisala sem osebno poslovilno pismo, spet tako intimno in direktno. Sekirala sem se, da bi morala biti bolj strokovna in uradna, potem pa sem se vprašala, kaj bi si želel Rac. Jasno, Rac ni prenašal leporečenja … Njegovi prijatelji smo zadrževali žalost, požirali solze, zrak je bil gost od občutkov minevanja," je z žalostjo v srcu zapisala igralka, ki je s svojimi sledilci vedno izjemno odkrita in nikoli ne skriva svojih občutkov in prav zaradi tega, je pri svojih sledilcih še toliko bolj priljubljena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)