Zdaj je jasno, po kom je Tina Gaber videti tako fantastično – poglejte njeno mami!

26. 7. 2023
Deli
Zdaj je jasno, po kom je Tina Gaber videti tako fantastično – poglejte njeno mami! (foto: Aleš Kocbek)
Aleš Kocbek

Ko smo zagledali fotografijo mame Tine Gaber, nam je postalo jasno, zakaj je ena trenutno najbolj aktualnih Slovenk vedno videti tako fantastično! Odgovor je: to so geni. 

Tina Gaber je že vrsto let na slovenski sceni. Spoznali smo jo lahko kot miss Hawaiian Tropic, v zadnjih letih pa smo jo lahko spremljali kot TV voditeljico in instagramerko, v zadnjem času pa Tina zbuja veliko zanimanja, saj je nova partnerica predsednika vlade, Roberta Goloba.

Tina Gaber je v preteklosti na Facebooku objavila fantastično fotografijo svoje mami Mateje, ob kateri je zapisala: "Mami moja zlata, najrajš na svetu te mam! 🙂"

Lepa Slovenka je z objavo navdušila svoje sledilce, ki so fotografijo vneto komentirali.

"Mami? Sestra 100%, prelepo mami imaš," je zapisala ena od sledilk. "Ful si ji podobna. Očke... lepo mami imaš," se je glasil eden izmed pozitivnih komentarjev.

Tudi mi nismo mogli verjeti svojim očem, ko smo videli Tinino mami. Videti je naravnost fantastično! No, zdaj vemo, kaj je tisto, kar je krivo za Tinino lepoto: geni. Pa zagotovo tudi zdrava prehrana in šport.   

To, da ima Tina Gaber sestro Uršo Gaber, pa verjetno že veste, ravno tako vam je najverjetneje znano tudi to, da se punci zelo dobro ujameta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

"Moja TWINsica ... tko je bla sitna k je bla mejhna, ampak zdj se pa naaajrajš z njo družm, ...sploh pa potujem!" je pred časom v zgornji objavi na Instagramu zapisala Tina

O tem, da se imata sestrici Gaber neizmerno radi, pa priča tudi spodnja fotografija ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ursagaber

"Jaz sem njen Jerry, ona je moj Tom ... in radi imava druga drugo," je pisalo ob zgornji fotografiji, na kateri se sestrici skupaj sprehajata v Piranu. Simpatično, kaj?

Preberi še: Uf, Zvezdana Mlakar pokazala, kaj se je zgodilo pri njej doma, nič kaj lepo ji ni bilo

Priporočamo tudi: Za vedno se je poslovil zvezdnik telenovel, ki so ga poznali po celem svetu, oboževalci žalujejo za njim

BONUS VIDEO: Luka Basi jasno in glasno: "Nikoli ne moreš zadovoljiti vseh."

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk