Na glasbeni sceni odmeva še ena nenadna ločitev in mnogi ne morejo verjeti, da se ta znani pevec zdaj ločuje

4. 1. 2024
Deli
Na glasbeni sceni odmeva še ena nenadna ločitev in mnogi ne morejo verjeti, da se ta znani pevec zdaj ločuje (foto: Profimedia)
Profimedia

Vse se zdi, da se je leto 2024 začelo z ločitvami na glasbeni sceni.

Novoletna zaobljuba AJ McLeana, enega od ustanoviteljev "Backstreet Boys", je razžalostila oboževalce skupine. Ameriški glasbenik je napovedal, da bo uradno končal svoj dvanajstletni zakon z ženo Rochelle DeAnna, manekenko in vizažistko, s katero se je poročil leta 2011. Imata dve hčerki, desetletno Avo, ki se je preimenovala v Elliot predlani.

Profimedia

"V njeni šoli je nekaj deklet z imenom Ava in čutila je, da želi ime, ki je edinstveno zanjo. Ampak zame bo to vedno Ava," je glasbenik leta 2022 pojasnil odločitev svoje hčerke v izjavi za televizijsko oddajo Today. Za razliko od Ave/Elliota je le redko govoril o svoji leto dni mlajši hčerki Lyric. Kakor koli že, Alexander James McLean in njegova žena s kratko napovedjo o ločitvi nista razkrila, kaj ju je pripeljalo do drastične odločitve. Da njun zakon ne deluje, se je izvedelo marca lani, ko sta na družbenih omrežjih objavila, da sta se "začasno" razšla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJ McLean (@aj_mclean)

"Zakon je težek, a vreden boja. Skupaj sva se odločila, da se začasno ločiva, da delava na sebi in zakonu, z upanjem, da bova ostala skupaj in zgradila stabilnejši odnos," sta povedala ob lanski ločitvi. A na prvi dan leta 2024 sta potrdila, da bosta kljub upanju na spravo uradno prekinila svoj zakon.

Do odločitve za ločitev sta, kot se v zabavni industriji pogosto zgodi, prišla "z globoko ljubeznijo in spoštovanjem", piše People. "Osredotočena sva na izgradnjo odnosa, ki nama bo omogočil, da skupaj vzgajava najini hčerki v naslednjem življenjskem poglavju na najbolj zdrav možen način."

Skoraj nekdanja zakonca sta se spoznal leta 2006, ko se je pevec spopadal z odvisnostjo od alkohola in droge. Trikrat je šel na rehabilitacijo, uspešen pa je bil šele tretji poskus leta 2011, istega leta, ko se je poročil z danes 42-letno Rochelle. Njej je pripisoval zasluge, da se je "očistil", ponovno prevzel nadzor nad svojim življenjem in si ustvaril družino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Fashion Hero: A New Kind of Beautiful (@thefashionherotv)

"Želim biti zdrav ter čim bolje nastopati in peti za ljudi," je takrat dejal in dodal, da želi biti pred poroko zdrav in trezen. Nekaj ​​let pozneje se je zdelo, da je 45-letni glasbenik svojo bolečo bitko z odvisnostjo pustil za seboj. V intervjuju za novozelandsko radijsko postajo ZM je svoj boj z odvisnostjo opisal kot najtežjo stvar, ki jo je kdaj preživel, in dejal, da je to nekaj, s čimer se bori vsak dan.

Pred štirimi leti je zvezda Backstreet Boys priznal, da se od konca leta 2019 znova bori z odvisnostjo, vendar si prizadeva ostati trezen, da bi bil boljši mož in oče svojim hčerkam. Delo na sebi, kot kaže, ni prineslo rezultata, s katerim bi bila zadovoljna njegova žena. Boleči odločitvi o ločitvi se tokrat nista mogla izogniti.

Preberite šeZdaj je o princesi Anni na dan prišlo tisto, kar so mnogi že nekaj časa šepetali

Na dan prišel nov posnetek Luke Dončića v družbi male princeske in mnogi so se kar stopili

Jure Košir zdaj pokazal, kakšno razkošje ima v domači kuhinji in mnogi so zeleni od zavisti

Bonus video: Dr. Metka Kuhar je v tokratni epizodi Modre sobe gostila odvetnika Zorana Stankića Rupnika, strokovnjaka z občutljivim pristopom pri pravnem zastopanju in zaščiti otrok, ki so se znašli v težavnih, pogosto travmatičnih okoliščinah. Zoranova kariera obsega različne, a medsebojno povezane vloge kolizijskega skrbnika, pooblaščenca otrok žrtev v kazenskih postopkih, zagovornika mladoletnih storilcev kaznivih dejanj, člana strokovnega sveta v Hiši za otroke, člana skupine za spremembo Družinskega zakonika.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave