Ta pri nas znana igralka zavita v črno, doživela je težko izgubo, ki jo je zelo potrla

3. 4. 2024
Deli
Ta pri nas znana igralka zavita v črno, doživela je težko izgubo, ki jo je zelo potrla (foto: Profimedia)
Profimedia

Jennifer Garner je doživela težko izgubo, ki jo bo težko prebolela.

Igralka Jennifer Garner (51) se je na družbenih omrežjih poslovila od svojega očeta Williama, ki je umrl v soboto. "Bili smo z njim in peli 'Amazing Grace', medtem ko nas je zapuščal ... Ali smo ga pospremili na drugo stran ali prestrašili, je zdaj vprašanje," je začela na Instagramu. "Čeprav smrt 85-letnega moškega, ki je živel zdravo, čudovito življenje, ni tragedija, vem, da je žalost neizogibna in čaka za vsakim vogalom," je dodala Garnerjeva.

Zahvalila se mu je za njegovo 'nežnost in tiho moč'. "Ne glede na to, ali je bil to njegov nagajiv nasmeh ali njegova vloga vedno potrpežljivega očeta, hvaležni smo za njegovo delovno etiko, vodenje in vero," je nadaljevala Garnerjeva in se zahvalila zdravnikom in drugemu osebju, ki je skrbelo za njenega očeta v njegovih zadnjih mesecih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenifer Garner (@jennifer_ganer_fanpage)

Napisala je, kako je njena skrb podaljšala življenje njenega očeta in mu dala čas, da je bil na svojih najljubših krajih, obkrožen s svojimi hčerkami in vnuki, na svojem čolnu in navijal za svojo najljubšo športno ekipo Aggies. Predvsem pa so mu omogočili, da je bil ob svoji 59 let mlajši ženi, ki mu je ves čas stala ob strani in ga neizmerno podpirala.

Garnerjeva je na filmskem platnu debitirala leta 1995 v televizijski filmski priredbi romantičnega romana Danielle Steel Zoya. Imela je glavno vlogo v Foxovi najstniški dramski seriji Time of Your Life (1999-2000) ter stranski vlogi v vojni drami Pearl Harbor (2001) in komično-dramskem filmu Ujemi me, če me moreš (2002). Garnerjeva je postala prepoznavna z vlogo uslužbenke Cie Sydney Bristow v ABC-jevi seriji akcijskih trilerjev Alias (2001-2006), za katero je prejela zlati globus in nagrado SAG ter štiri nominacije za nagrado emmy.

Igrala je tudi v romantičnih komedijah 13 Going on 30 (2004), Juno (2007), Ghosts of Girlfriends Past (2009) in Valentinovo (2010) ter upodobila Elektro v filmih o superjunakih Daredevil (2003) in Elektra (2005). Garnerjeva je od takrat igrala v več neodvisnih filmih, med drugim v biografski drami Dallas Buyers Club (2013) in družinskih komedijah, kot so Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014), Love, Simon (2018) in Yes Day (2021). Igrala je tudi v akcijskih filmih Peppermint (2018) in The Adam Project (2022) ter v omejeni seriji Apple TV+ The Last Thing He Told Me (2023).

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord