Ta globok dekolte Jennifer Lopez je bil tako zelo poskočen, da so mnogi samo čakali, da bo kaj padlo ven

25. 1. 2024
Deli
Ta globok dekolte Jennifer Lopez je bil tako zelo poskočen, da so mnogi samo čakali, da bo kaj padlo ven (foto: Profimedia)
Profimedia

Slavna pevka in igralka Jennifer Lopez je s to modno kobminacijo spet ukradla prav vso pozornost.

Jennifer Lopez nadaljuje svojo cvetlično ljubezensko afero na reviji visoke mode Elie Saab za pomlad/poletje 2024 v Parizu. Pevka hita "Can't Get Enough" je na prizorišče prispela v fantastično kraljevski podobi. Sestavljena je bila iz bledozelene obleke iz rahlo prosojnega, zapleteno nagubanega blaga. Predvsem je obleka vključevala globok V izrez, ki skoraj segal do pasu, kjer so bili pritrjeni bleščeči okrašeni srebrni okraski. Čeprav je bil kos že sam po sebi osupljiv, ga je Lopezova dvignila še nekoliko višje, tako da je oblekla plašč s širokim, do tal segajočim ogrinjalom, prekritim s stotinami zelenega, sivkinega in pastelno roza perja, razporejenega v obliki rože. Za dobro mero je videz dopolnila z žametno zelenim trakom, zavezanim v pentljo na vrhu glave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

V začetku tega tedna je Lopezova pokazala cvetlične odtenke za svoj nastop v prvi vrsti na Schiaparellijevi reviji visoke mode za pomlad/poletje 2024. Takrat je nosila čudovit bel plašč, ki je bil pravzaprav narejen iz svežih belih cvetnih listov vrtnice. Podrobnosti je razložila na Instagramu in zapisala: "Plašč iz 7000 pravih cvetnih listov vrtnic ohranja svežino in življenje s sladkorno vodo, znano tudi kot nektar kolibrijev. Posebej zame ga je oblikoval @DanielRoseberry za @Schiaparelli Couture 2024. Navdušena sem nad tem.”

J.Lo, je ameriška pevka in igralka, ki pogosto velja za ikono pop kulture. Njeni najuspešnejši singli na ameriški lestvici Billboard Hot 100 vključujejo single številka ena "If You Had My Love", "I'm Real", "Ain't It Funny" in "All I Have". Leta 1991 se je Lopezova začela pojavljati kot plesalka Fly Girl v komični televizijski seriji In Living Color, kjer je ostala dokler se leta 1993 ni odločila za igralsko kariero.

Za svojo prvo glavno vlogo v Seleni (1997) je zaslužila več kot milijon ameriških dolarjev. Nato je igrala v Anacondi (1997) in Out of Sight (1998) ter se uveljavila kot najbolje plačana latino igralka v Hollywoodu. Lopezova se je podala v glasbeno industrijo s svojim prvim studijskim albumom On the 6 (1999) in kasneje zaigrala v psihološki grozljivki The Cell (2000).

S hkratnim izidom njenega drugega studijskega albuma J.Lo in njene romantične komedije The Wedding Planner leta 2001 je postala prva ženska, ki je imela album in film številka ena v istem tednu. Njen album iz leta 2002,  J to tha L–O! The Remixes je postal prvi album remiksov v zgodovini, ki je debitiral na vrhu ameriške lestvice Billboard 200. Kasneje istega leta je izdala svoj tretji studijski album This Is Me... Then in zaigrala v filmu Maid in Manhattan.

Po vlogi v filmu Gigli (2003), kritiškem in komercialnem neuspehu, je Lopezova igrala v uspešnih romantičnih komedijah Shall We Dance? (2004) in Monster-in-Law (2005). Njen peti studijski album, Como Ama una Mujer (2007), je imel največjo prodajo v prvem tednu za debitantski latino album v ZDA. Po razmeroma neuspešnem obdobju se je leta 2011 vrnila v ospredje z nastopom kot sodnica v oddaji American Idol in izdala svoj sedmi studijski album Love?, na njem pa je postregla z mednarodno uspešnico "On the Floor".

Od leta 2016 do 2018 je igrala v policijski dramski seriji Shades of Blue. Prav tako je producirala in delala kot sodnica na World of Dance (2017–2020). Leta 2019 je požela pohvale kritikov za svojo igro striptizete v kriminalni drami Hustlers.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk