Jennifer Lopez odkrito o tem, zakaj se na Instagramu rada pokaže brez ličil

25. 11. 2023
Deli
Jennifer Lopez priznava, da je rada tudi glamurozna. (foto: Profimedia)
Profimedia

Selfiji Jennifer Lopez "brez ličil" še zdaleč niso le fotografije. V intervjuju za revijo People je 54-letna zvezdnica pojasnila, da je s svojimi objavami na Instagramu brez ličil želela prenesti sporočilo o sprejemanju same sebe. 

Kaj pa, če bi bilo brez ličil več kot le trend? Bolj filozofija. To poskušajo številni zvezdniki sporočiti širši javnosti. Tako kot Selena Gomez (31), ki ponosno razkriva svoje mozolje na Instagramu, ali Pamela Anderson (56), ki se je na pariškem tednu mode pokazala brez ličil, je tudi Jennifer Lopez oboževalka obraza brez ličil.

JLo fotografi dostikrat ujamejo brez ličil in v udobnih oblačilih.

JLo fotografi dostikrat ujamejo brez ličil in v udobnih oblačilih.

Profimedia
Jasna Kuljaj pokazala tako visok razporek, da so zaradi tega detajla mnogi spraševali, če spodaj sploh kaj nosi

Dokaz za to je njen Instagram profil, na katerem pevka redno objavlja selfije na katerih je lepo videti njen naravni obraz. Ženska, ki jo poznamo kot JLo, je v intervjuju za ameriško revijo People odkrito spregovorila: "Ko v svojih videoposnetkih ne nosim ličil, gre v resnici za to, da ljudem dam vedeti, da je to v redu …"  

Kate Middleton s tem rdečim plaščem verjetno pokazala eno najlepših modnih kombinacij tega leta

"Rada sem popolnoma naličena in izgledam glamurozno ter sem malce tista JLo, ki jo vsi poznajo iz filmov in videoposnetkov. Obstajam pa tudi jaz brez ličil, brez vseh okraskov in to je tudi to," dodaja. "Včasih napišem, da ni filtra in ni osvetlitve. Samo jaz sem v svoji kopalnici. Vem, da nisem videti tako, kot ste me vajeni videti, a tudi tako izgledam in všeč mi je ta moja plat.«  Poleg želje, da svojim oboževalcem posreduje skrbno sporočilo, ji "sposobnost ljubiti sebe" brez ličil omogoča tudi "več zaupanja" vase.

Jennifer na svojem Instagram profilu dostikrat objavi selfije brez ličil.

Jennifer na svojem Instagram profilu dostikrat objavi selfije brez ličil.

Vir: Instagram/Posnetek zaslona

»Zaradi tega se bolje počutim in se mi ni treba skrivati,« pojasnjuje in dodaja, da ne želi biti ena tistih, ki ne morejo ven brez pričeske ali ličil. "To ni tisto, kar želim biti. Sem resnična oseba. "To ne pomeni, da ne maram glamurja, obožujem ga. Ampak, všeč mi je tudi dekle, ki je doma nenaličena, z lasmi spetimi v figo, in v razvlečenem puloverju.«

Jennifer pa je seveda rada tudi popolno urejena.

Jennifer pa je seveda rada tudi popolno urejena.

Vir: Instagram/Posnetek zaslona

Prav v tem smislu je ustvarila svojo kozmetično znamko JLo Beauty: "Nič ni močnejšega od ženske, ki ve, kdo je in ki je ponosna na to. Mislim, imamo vsi probleme in da smo vsi delali napake, a te nepopolnosti so tisto, kar nas dela čudovito edinstvene. Zame je to v resnici tisto, kar je JLo Beauty: lepota od znotraj, ljubezen do sebe in dobro počutje." 

BONUS VIDEO: Tomo Križnar in Igor Drnovšek: "Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"