Hmm, bi si oblekli take kavbojke? Ta znana zvezdnica se je odločila zanje, ampak ... poglejte sami!

13. 4. 2024
Deli
Hmm, bi si oblekli take kavbojke? Ta znana zvezdnica se je odločila zanje, ampak ... poglejte sami! (foto: Profimedia)
Profimedia

Kavbojke so tisti kos, ki jih skoraj vsakdo ima v svoji omari.

Tudi slavne in znane dame se pogosto odločijo za večni jeans, še posebej, ko hitijo po kakšnih opravkih. Seveda obstajajo številni različni modeli - na nekatere včasih malce pozabimo, a se čez čas spet vrnejo med trendovske kose, ki jih je treba imeti.

No, med take kose zagotovo spadajo široke kavbojke, ki delujejo "umazano" in na katere je nedavno spomnila svetovna zvezdnica Jennifer Lopez, ko se je na ulici pojavila v njih. Marsikdo je obnemel od presenečenja in pomislil, da jih je morda pozabila oprati, a seveda ni tako.

Jennifer Lopez v umazanih kavbojkah

Jennifer Lopez v umazanih kavbojkah

Profimedia

Nov trend v modni industriji prinaša takšne kose ne le, ko gre za kavbojke, ampak tudi druge dele oblačil, kot so nogavice, majice in podobno, so zapisale kolegice na portalu Elle.si.

Marsikdo je večkrat pogledal, kaj je nosila Jennifer, in zdi se, da njenim oboževalcem ta kos oblačila ni bil ravno všeč. Čeprav je trendi, ta kos deluje nenavadno, umazano, zato je pri mnogih sprožil negativna čustva - pa tudi takšne komentarje na družbenih omrežjih.

Profimedia

Priljubljena pevka in igralka velja za pravo modno ikono in številne kopirajo njene stajlinge. Zdi se, da ji dobro pristoji vse, kar si obleče in nikoli ni skrivala dejstva, da je velika ljubiteljica kavbojk. Vedno se odloči za modele, ki so trendovski, a tokrat je naredila korak dlje in sprožila "modne" razprave.

Ne glede na to, ali so nam njene kavbojke všeč ali ne, je nekaj gotovo: postavna Jennifer zna še kako presenetiti s svojo drznostjo in modno izbiro, tudi če včasih kakšna kombinacija ni najbolj posrečena. Njen tokratni stajling je vsekakor zanimiv, videli pa bomo, ali se bo "prijel" v tolikšni meri, da bo podobne kose mogoče videti tudi na ulicah naših mest.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk