Kate Middleton zaradi sporne fotografije čisto na koncu z živci, tukaj so podrobnosti

12. 3. 2024
Deli
Kate Middleton zaradi sporne fotografije čisto na koncu z živci, tukaj so podrobnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Vse se zdi, da je Kate Middleton tokrat mnoge precej razočarala.

Odzivi na družinsko fotografijo, na kateri Kate Middleton pozira s svojimi otroci, ne pojenjajo. Družbena omrežja so preplavili komentarji oboževalcev, ki so prepričani, da je fotografija fotošopirana, zdaj pa se je oglasil prijatelj valižanske princese, ki je povedal svojo resnico in upal, da bo s takšnim odzivom vsaj malo pomiril vse tiste, ki so videli omenjeno fotografijo.

"Verjetno je zelo vznemirjena zaradi vsega, šlo naj bi za nedolžno družinsko fotografijo," je povedal za Mirror in dodal, da je Kate poskušala narediti fotografijo, "najbolje kar je zmogla v svojem stanju." Kontroverzna fotografija je bila namenjena temu, da bi pomirila javnosti, potem ko so se pojavile teorije zarote, ki so šle tako daleč, da so trdile, da je vojvodinja dejansko mrtva. Namesto tega je po njej nastal pravi kaos in Kate je zaradi vsega skupaj precej na robu z živci.

Kate Middleton se je na koncu oglasila in priznala, da je računalniško popravila fotografijo. "Kot mnogi amaterski fotografi občasno eksperimentiram z urejanjem fotografij. Rada bi se opravičila za morebitno zmedo, ki jo je povzročila naša družinska fotografija, ki smo jo včeraj javno delili. Upam, da so imeli vsi, ki so ga praznovali, lep materinski dan. C', piše v objavi na njenem uradnem Instagram profilu.

No, gre za povsem nedolžno fotografijo, kjer je Kate v objemu svojih treh otrok, mnogi pa so kaj hitro na fotografiji videli številne pomanjkljivosti, ki so jih zmotile do te mere, da so na družabnih omrežjih dvignili pravo revolucijo. Obenem pa so se kot požar širila tudi natolcevanja, da med Kate in Williamom ni vse v najlepšem redu, saj vojvodinja na fotografiji ni nosila prstana. 

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik