Princ William je s to lepo gesto vsem pokazal, kako zelo ljubi svojo Kate Middleton in ganil je mnoge

29. 1. 2024
Deli
Princ William je s to lepo gesto vsem pokazal, kako zelo ljubi svojo Kate Middleton in ganil je mnoge (foto: Profimedia)
Profimedia

Vse se zdi, da je njuna ljubezen po vseh teh letih še vedno zelo močna.

Bodoči kralj, princ William, se je popolnoma posvetil družini, saj vojvodinja Kate Middleton v teh dneh okreva po operaciji trebuha. Poleg tega, da v veliki meri skrbi za otroke in kaže, kako predan je kot oče, se je princ William ponovno izkazal tudi v vlogi moža, saj vsak dan obiskuje valižansko princeso, ki okreva po operaciji v zasebni bolnišnici v Londonu.

Kate Middleton je bila 16. januarja operirana na trebuhu, za zdaj pa je znano le, da dobro okreva in da jo je pred lastno operacijo prostate obiskal kralj Karel III. Princa Williama so pred bolnišnico opazili le dva dni po ženini operaciji, a viri blizu kraljeve družine trdijo, da je popolnoma spremenil svoj urnik in prestavil vse obveznosti, da je lahko vsak dan hodil podpirat bodočo kraljico in sedel ob njeni bolniški postelji.

Obenem se je izvedelo, da so njuni otroci, princ George (10), princesa Charlotte (8) in princ Louis (5), minulo nedeljo preživeli pri starih starših Michaelu in Carole Middleton na njihovem domu v Berkshiru. Otroka še vedno nista obiskala Kate v bolnišnici, kraljeva družina pa je sporočila, da to ni bilo nikoli načrtovano, saj jim "želijo dati občutek normalnega otroštva" in jih v tem času obdržati stran od soja žarometov.

Kate bi morala bolnišnico zapustiti 30. januarja, do takrat pa bo Williamu pomagala varuška Maria Teresa Turrion Borrallo, ki je z družino, vse odkar je George leta 2014 dopolnil osem mesecev. Kate in William pa sta znana po tem, da s svojimi otroci preživita veliko časa in ne želita, da bi bili otroci ves čas z varuškami. Kate je tako najbolj srečna, če domov pridejo umazani od zemlje in blata, saj je mnenja, da bi morali v otroštvu čim manj časa preživeti pred ekrani.

Kate in William pa imata doma tudi jasno določena pravila, ki jih morajo njuni trije otroci upoštevati, skupni čas pa zelo radi preživljajo tudi v kuhinji, saj si radi sami pripravijo obroke in uporabijo sadje in zelenjavo iz domačega vrta. Verjetno kraljevi otroci že zelo pogrešajo mamo Kate, a do takrat, ko bo vojvodinja odšla domov je še čisto malo, potem pa bodo spet lahko ustvarjali v kuhinji in nadoknadili čas, ko so bili zaradi operacije ločeni.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk