Kdo je Rose Hanbury, domnevna ljubica princa Williama, s katero naj bi že leta varal svojo Kate Middleton

15. 3. 2024
Deli
Kdo je Rose Hanbury, domnevna ljubica princa Williama, s katero naj bi že leta varal svojo Kate Middleton (foto: Profimedia)
Profimedia

Govorice, da naj bi imel princ William že leta ljubico, so vse glasnejše.

Že leta se šušlja, da princ William živi dvojno življenje. Za javnost ima popoln zakon s Kate Middleton, s katero ima tri otroke, a za zaprtimi vrati, tako kot je to storil njegov oče, kralj Karel s sedanjo ženo Camillo, ima zunajzakonsko afero z markizo Cholmondeley. Po vsem videnem v preteklih dneh lahko z gotovostjo trdimo – če kdo zna uprizoriti pravo dramo, so to člani britanske kraljeve družine.

V morju številnih ugibanj o tem, kaj se pravzaprav dogaja s Kate Middleton, se je pojavila teorija zarote, v kateri ima glavno vlogo markiza Cholmondeley, torej Rose Hanbury. Že leta se šušlja, da ima princ William ljubimko in da je to prelepa Rose, zato ne preseneča, da se je njeno ime znova pojavilo v javnosti in to ravno zdaj, ko je kraljeva družina najbolj ranljiva.

Kdo pa je Rose Hanbury in kako je povezana s kraljevo družino? S pravim imenom Sarah Rose Cholmondeley se je rodila 15. marca 1984 v družini Timothyja Hanburyja in Emme Longman ter odraščala s starejšo sestro Marino in mlajšim bratom Davidom Markom Jamesom. Njeni starši so se ukvarjali z oblikovanjem, oče z izdelavo spletnih strani, mama pa z modo in interierjem. Emma Longman je imela tudi modno znamko Marosa, ki sta jo z veseljem nosili Sienna Miller in Kate Moss.

Profimedia

Po končani šoli Stowe je Rose vstopila na univerzo v Angliji. Čeprav je obiskovala prestižne šole, danes ni znano, kakšno diplomo je dejansko pridobila. Čeprav je v preteklih letih veliko sodelovala s številnimi dobrodelnimi organizacijami, je bila njena zadnja uradna služba notranja oblikovalka. Tako je bilo maja 2022 po zaslugi Instagram profila Houghton Hall razkrito, da sta z Martino Mondadori sodelovali s podjetjem za notranjo opremo Caban, da bi ustvarili zbirko, ki je bila navdihnjena z 'izjemno notranjostjo' hiše.

Zanimivo je, da je nekoč delala kot model in snemala kampanje za različne znamke, med drugim za Miu Miu in Poplin London, nato pa je za kratek čas nadaljevala kariero v politiki in postala raziskovalka konservativnega poslanca Michaela Gova, ki je bil takrat sekretar za izobraževanje. Njena babica po materini strani, lady Elizabeth Lambert, je bila ena od osmih družic na kraljevi poroki leta 1947, ko se je kraljica Elizabeta II. poročila z vojvodo Edinburškim.

Dvajseta je preživela na divjih zabavah in dobrodelnih večerjah, na naslovnice britanskih medijev pa je prišla leta 2005 s sestro Marino, s katero so jo fotografirali v bikiniju ob takratnem premierju Tonyju Blairu. S 23-letnim Davidom Cholmondeleyjem, sedmim markizom Cholmondeleyjevim, se je poročila leta 2009 po šestih letih razmerja, ki se je začelo med počitnicami v Italiji. Da sta zaročena, se je izvedelo le dan pred poroko, oktobra istega leta pa sta dobila dvojčka, grofa Rocksavagea Alexandra Hugha Georgea in lorda Oliverja Timothyja Georgea, marca 2016 pa se jima je rodila še lady Iris Marina Aline.

Tri leta po rojstvu hčerke so se začele govorice, da sta imela William in Rose afero, medtem ko je bil on v razmerju s Kate Middleton. Potem ko je izvedela, naj bi se Kate in William sprla z Rose, nekoč pa je bila tesna prijateljica valižanske princese. Špekulacij takrat ni želel komentirati nihče, zato je vse kmalu zamrlo, a leta 2022 se je začel nov krog govoric, potem ko je profil Deux Moi, odgovoren za trače o slavnih, objavil namig anonimnega vira, da je eden od članov kraljeve družine že nekaj časa nezvest.

"Zunajzakonska afera te britanske kraljeve osebe je v Londonu in med angleškimi umetniki javna skrivnost in se o njej govori na vsaki zabavi. Žene neimenovanega člana kraljeve družine menda "ne moti" afera in "raje vidi, da njen mož zadovoljuje spolne potrebe drugje" in vse to, dokler se ne vmešajo čustva," še piše v sporočilu.

Zanimivo je, da so pari nekoč hodili skupaj, poleg tega sta bili Kate in Rose pokroviteljici otroškega hospica, leta 2017 je sedela ob princu Harryju na njegovem prvem državniškem banketu v Buckinghamski palači in mnogi so takrat lahko videli, kako zelo blizu je Rose kraljevi družini.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu