Kaaaj? Biološki sin Brada Pitta in Angeline Jolie je očetova kopija, podobnost je zelooo očitna (Angelini zagotovo ni prav)

11. 7. 2024
Deli

Eden od potomcev nekoč hollywoodskega zvezdniškega para z odraščanjem čedalje bolj spominja na svojega očeta.

Po dolgem času se je pojavil v javnosti in navdušil s svojim videzom. Govorimo o Knoxu Jolie - Pittu, edinem biološkem sinu nekoč priljubljenih zakoncev Angeline Jolie in Brada Pitta, za katerima je grda ločitvena vojna. V času razhoda so padali očitki z Angelinine strani o grdem ravnanju njenega bivšega - tudi vpričo otrok (posvojenih in bioloških).

Njunega edinega biološkega sina vrsto let ni bilo opaziti v javnosti, zdaj pa so ga opazili, ko je z mamo odhajal iz trgovine v Los Angelesu. Knox Leon Jolie-Pitt ima danes 15 let in je resnično zelo podoben očetu, kot pravijo očividci. Dodajajo še, da je zdaj skoraj že tako visok kot njegova mama.

Knox Jolie Pitt

Knox Jolie Pitt

Profimedia

Knox in njegova sestra Vivienne sta dvojčka in hkrati najmlajša člana znane družine. Vivienne je tu pa tam mogoče videti v mamini družbi na raznih javnih prireditvah, medtem pa je o Knoxu le malo znanega. 15-letnik očitno skuša ostati daleč stran od vedno radovedne javnosti.

Dvojčka sta se rodila v Nici, na francoski rivieri, Knox pa je na svet prišel eno minuto po svoji sestri. Prve fotografije dvojčkov sta Brad in Angelina takrat prodala revijama People in Hello! za vrtoglavih 15 milijonov dolarjev, denar pa sta porabila za svojo humanitarno organizacijo. Dvojčka se sicer šolata na domu in očitno stopata po človekoljubnih stopinjah njune mame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @violet.suri.ever.vivienne

Maja letos se je tudi izvedelo, da je Vivienne črtala priimek Pitt in zdaj je Vivienne Jolie. Tudi njena starejša posvojena sestra Zahara je sklenila, da ne bo uporabljala očetovega priimka. No, njima se je pridružila še 18-letna Shiloh, ki je uradno zahtevala spremembo priimka. Zdi se, da nobeden od njih noče imeti prav nobenega opravka z njihovim očetom.

Preberite še: