Med Kate Middleton in princem Williamom hudo počilo in na dan prihajajo takšne podrobnosti

12. 3. 2024
Deli
Med Kate Middleton in princem Williamom hudo počilo in na dan prihajajo takšne podrobnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Zakon princa Williama in Kate Middleton slovi kot trden in stabilen, v britanski javnosti pa sta zelo priljubljena.

Znano je, da so se poti Kate Middleton in princa Williama prekrižale, ko sta se vselila v iste študentske domove, razmerje pa sta začela kot dobra prijatelja. Seveda sta takrat še imela možnost uživati ​​v trenutkih stran od oči javnosti, malo pa je znano, kako sta se takrat razumela. Zdaj že nekdanji kraljevi butler Grant Harold, ki je sedem let delal za kralja Karla III., je za britanske medije razkril, kaj se je dogajalo na začetku razmerja kraljevega para.

Ko opisuje njune zgodnje dni, pravi, da sta bila zaljubljeni par, ki ima zdaj tri otroke, tako kot vsak drug običajen par. "Nista bila nič drugačna od drugih parov, noro je to reči, ko pomisliš, kdo sta, vendar ni bilo nič drugače. Všeč mi je bilo to, da je bila Kate vedno zelo vljudna, prijazna in zabavna z mano in ostalim osebjem, celo šalila se je. Spomnim se, da so bili prosti dnevi, ko sem nekaj delal, onadva pa sta bila skupaj, zato sem pogosto videl, da se srečujeta," je bil odkrit.

"Vedno je bilo zabavno in lepo, da sem se tako dobro razumel z njima, ker sta me potem prosila, da potujem z njima po državi. Če bi moj telefon zazvonil in bi bil William, bi bili vsi moji prijatelji osupli, a zame je bilo to normalno. Takšen odnos sem imel z njima. Mislim, da je bilo to res nekaj posebnega in pravzaprav nič neobičajnega, saj se od tebe pričakuje, da se razumeš z družino. Kar se tiče mlajših družinskih članov, pri njih niste zaposleni, ste pa zagotovo imeli z njimi odnos. Zelo malo je ljudi, ki jih kraljeva družina dejansko sreča, zato se počutiš srečnega, da ti je to zaupano," je dejal.

Opazoval je, kako se družinska dinamika odvija in raste, ko sta Camilla in Kate vstopili v družino. "Bil sem tam, ko se je Charles poročil z vojvodinjo, ko sta fanta šla na univerzo, ko je William spoznal Kate in sta začela hoditi, potem pa sta za nekaj časa prenehala hoditi, kar je bilo grozno, ker sem oba oboževala. Na srečo sta se ponovno združila. V preteklih letih je bilo veliko stvari, pri katerih sem imel srečo biti del družine," je dodal. Kate Middleton je bila razočarana, ker princ Williama ni pokazal prave resnosti in je njuno razmerje vzel preveč lahkotno, zato sta se za kratek čas celo razšla. Nato se je preselila v London in opravljala več služb v trgovini na drobno in marketingu. Kate je  takrat dejala: "Takrat nisem bila zelo srečna, vendar sem zaradi tega postala močnejša oseba.

Danes se bivši kraljevi butler z nostalgijo spominja tistih časov in ne skriva, da so spomini, ki jih je ustvaril v tistem času zares nekaj posebnega. "Imel sem priložnost paziti na Williama, Kate in princa Harryja in bilo je zabavno, saj jih nisem spoznal samo v službi, ampak sem jih spoznal tudi izven službe. Hodili smo v iste lokale, imeli veliko istih prijateljev – vedno sem vedel, kdo so in sem jih spoštoval, a sem se z njimi res dobro razumel. Zdaj, ko jih vidiš kot družino in kot starejše člane kraljeve družine, se je kar nenavadno spominjati dni, ko sem se družil z njimi, ko so ravno končali fakulteto," je zaključil.

Preberite še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec