Poglejte si, kateri nekdanji zvezdniški pari odlično sodelujejo pri vzgoji otrok

Poglejte si, kateri nekdanji zvezdniški pari odlično sodelujejo pri vzgoji otrok (foto: Profimedia) Profimedia
29. 2. 2020

Kljub razhodu so za njih otroci na prvem mestu.

Khloe Kardashian in Tristan Thompson

Khloe Kardashian je lani povedala: "Tristan svojo hči lahko vidi kadar želi. Otroka sva postavila na prvo mesto, drugo ni pomembno."
Kasneje pa je povedala še: "Je težko. Ni lahko zame. Zame bi bilo lažje, če bi hčer držala stran in Tristanu dejala: Ne želim te videti, ker si me prizadel. Toda True nikoli ni prizadel. Midva imava svoj odnos, Tristan in True pa svojega. V njun odnos se nikoli ne bom vmešavala."

Poleg hčerkice ima Tristan še sina z manekenko Jordan Craig.

Rachel Bilson in Hayden Christensen

Eno leto po njunem razhodu sta hčer Briar za njen rojstni dan skupaj odpeljala v Disneyland. Rachel je sedaj v zvezi z Billom Haderjem, s katerim sta govorice potrdila na podelitvi Zlatih globusov. Hayden pa naj bi tudi bil že v novem razmerju, toda zaenkrat je glede tega, kdo je njegova nova izbranka zelo skrivnosten.

Zooey Deschanel in Jacob Pechenik

Po njunem razhodu je Jacob povedal: "Razhod je bil prijateljski in imava čudovita otroka, ki sta taka, zato ker sva midva njuna starša. Še vedno ju bova naprej vzgajala s skupnimi močmi ter lepo skrbela zanju."

Njun sin Charlie se je rodil leta 2017, hčerkica Elsie pa leta 2015.

Gwen Stefani in Gavin Rossdale

Poročila sta se leta 2002, ločila pa sta se po 13 letih. Razlog: Gavin je prevaral Gwen z varuško njunih treh otrok, ki je bila na videz zelo podobna pevki. Gwen je našla ponovno srečo s pevcem Blakom Sheltonom, skupaj z Gavinom pa še vedno vzgajata tri sinove. Kingston se jima je rodil leta 2006, Zuma leta 2008 in Apollo leta 2014.

Gavin je leta 2019 povedal: "Organizirano nama uspe otroke nahraniti in poskrbeti, da prispejo v šolo pravočasno. Več ali manj. Otroci so srečni in to je najpomembnejše. Vzgajava jih po najinih najboljših močeh. "

Courteney Cox in David Arquette

Ločila sta se po 11 letih, v zakonu se jima je rodila hči Coco. Igralka je povedala: "Hči je pri nama vedno na prvem mestu. Drug drugega spoštujeva in pri vzgoji sva enotna. Zelo sva srečna, saj je Coco neverjetno dekle, je pametna in ima veliko srce."

Courteney je od leta 2013 v zvezi s pevcem Johnnyem McDaidom, David Arquette pa se je leta 2015 poročil z novinarko Christino McLarty, s katero ima dva otroka.

Kourtney Kardashian in Scott Disick

Razšla sta se leta 2015. Scott je leta 2019 povedal: "Najtežji izziv je bilo ugotoviti, kako vzpostaviti primeren odnos, ki ga morava imeti kot starša, ki ne živita skupaj, ampak morata še vedno biti složna ter vedeti, kaj je primerno in kaj ne."

Kourtney pa je dodala: "Najtežje je bilo, ko sva začela z novimi razmerji. Takrat se večkrat vprašaš, kdaj je primeren čas, da novega partnerja predstaviš otrokom."

Skupaj imata tri otroke - Masona, Penelope in Reign.

Alec Baldwin in Kim Basinger

Par se je hčerke Ireland razveselil leta 1995, razšla sta se leta 2002. Alec se je kasneje poročil z Hilario Baldwin, ki je povedala: "Moj odnos s Ireland je zelo dober, ker nikoli nisem želela nadomestiti njene mame. Ima odlično mamo, ki jo zelo spoštujem. Z Ireland se nikoli nisva prepirali ali imeli slabega trenutka. Enako velja za njeno mamo."

Shaquille O’Neal in Shaunie O’Neal

Razšla sta se leta 2009, skupaj imata štiri otroke. Upokojeni košarkar je povedal: "Naloga moškega je, da otroke ščiti in poskrbi za njih."

Shaq ima še eno hčer iz prejšnje zveze, Shaunie pa sina.

Ben Affleck in Jennifer Garner

Leta 2017 je Ben priznal, da se z bivšo ženo Jennifer ne razumeta vedno glede vzgoje. Ona je zelo stroga pri uporabi telefonov in računalnika, on pa ne, toda nekako sta se naučila sodelovati.

Ben je povedal: "Pri vzgoji morata starša sodelovati. Starša sta edina na svetu, ki ju za svoje otroke najbolj skrbi."

Ben in Jennifer sta se ločila po desetih letih in imata skupaj tri otroke - Violet, Seraphino in Samuela.

Drew Barrymore in Will Kopelman

Ločila sta se leta 2016, po treh letih zakona. Toda Drew in Will še vedno preživljata počitnice in praznike kot družina, saj želita za hčerki Olive in Frankie le najboljše. Igralka je njun odnos označila za srečno, neobičajno zvezo.

Anna Faris in Chris Pratt

Za njiju je njun sin Jack vedno na prvem mestu. Vedno poskrbita, da je njun sin obkrožen z ljubeznijo in veseljem. Ločila sta se leta 2017, po osmih letih zakona.

Demi Moore in Bruce Willis

Po ločitvi leta 2000, sta poskrbela, da so stvari potekale normalno za njune tri hčerke Rumer, Scout and Tallulah.

Njuna hči Rumer je povedala: "Nikoli mi ni bilo treba ločiti počitnic ali rojstnih dni. Vedno sta poskrbela, da so družinski dogodki potekali skupno ter da smo bili kot družina vedno enotni, za kar sem jima zelo hvaležna."

Orlando Bloom in Miranda Kerr

Orlando je povedal, da imata z bivšo ženo Mirando zelo dober odnos in odlično sodelujeta pri vzgoji sina Flynna. Poročila sta se leta 2010 in ločila tri leta po tem.
Orlando je trenutno v zvezi s Katy Perry, katero je lani za valentinovo zaprosil za roko. Miranda pa se je leta 2017 poročila s poslovnežem Evanom Spiegelom, s katerim imata sina Harta.