Mislili smo, da je to nemogoče, a princ William je zaradi tega zelooo jezen na svojo Kate, vse skrbi, kaj bo sledilo

13. 5. 2024
Deli
Mislili smo, da je to nemogoče, a princ William je zaradi tega zelooo jezen na svojo Kate, vse skrbi, kaj bo sledilo (foto: Profimedia)
Profimedia

Že nekaj časa se govori, da je odnos med kraljevima zakoncema močno napet.

Britanska kraljeva družina očitno pada iz krize v krizo, vse skupaj se je zamajalo, ko so kralju Karlu III. in njegovi snahi, valižanski princesi Kate Middleton odkrili raka. Kralj se je zdaj že vrnil k svojim dolžnostim, medtem ko priljubljena princesa še ni prevzela svojih nalog in okreva v krogu najbližjih.

No, ko se Kate kar tri dolge mesece ni pojavila v javnosti, je nato objavila čustven videoposnetek, v katerem je razkrila, da je zbolela za rakom in da bo šla na preventivne kemoterapije. Drugih podrobnosti ni razlagala, javnost pa je zaprosila za spoštovanje njene zasebnosti.

K nagovoru javnosti so jo prepričali pristojni v kraljevi palači, saj so v javnosti takrat že dodobra krožile razne teorije zarote o njej, njenem zdravju in zakonu, saj je le predolgo odlašala z vsem skupaj in tako na to verjetno še sama prilila olje na ogenj.

Kot poročajo britanski (pa tudi nekateri svetovni) mediji, je bil princ William naravnost besen zaradi teorij zarot in raznih govoric, ki jih je bilo mogoče zaslediti na svetovnem spletu o njegovi soprogi. To je potrdil tudi nekdanji zaposleni v Buckinghamski palači. Za People je izjavil, da je bil princ jezen in vznemirjen zaradi govoric o njegovi soprogi.

To je vsekakor v skladu s prinčevim značajem, kot ga je opisal dopisnik iz kraljeve palače Valentine Low: "William je trden, včasih celo trmast. To, tako kot njegova privrženost družinskemu življenju, mu bo dalo moč, da prestane vse to, kar se zdaj dogaja."

 

Razna ugibanja so se kot požar razširila po družbenih omrežjih - ravno zaradi tega, ker se Kate ni pojavljala v javnosti. Potem so jo paparaci končno ujeli z njeno mamo v avtu, a kaj, ko so se takoj pojavile trditve, da to v bistvu ni valižanska princesa, temveč njena dvojnica. Hkrati so še omenjali domnevno Williamovo ljubico in kaj hitro so teoretiki zarot prišli do zaključka, da je zakon kraljevega para na zelo trhlih nogah.

Zaradi vsega skupaj je bil William čisto iz sebe in je hotel vplivati na to, da javnost spremeni mnenje. Ni čisto jasno, ali je prav on prepričal Kate, da javno pove, kako je z njo, govori pa se, da je to vsekakor naredil nekdo iz palače. Ko je Kate razkrila svojo zgodbo, so se s tem ustavile teorije zarot in govorice, a očitno je vse skupaj pustilo posledice na njunem zakonu. Videli bomo, kaj bo prinesla prihodnost ... ker (seveda) v palači še naprej modro molčijo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk