O vau! Ste že videli, kakšna je 11 let starejša partnerica postavnega nogometaša Zlatana Ibrahimovića?

25. 5. 2024
Deli
O vau! Ste že videli, kakšna je 11 let starejša partnerica postavnega nogometaša Zlatana Ibrahimovića? (foto: Profimedia)
Profimedia

Postavni nogometaš je naredil izjemo in se z njo pojavil v javnosti ...

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović je takole razkazoval svoje popolno telo med počitnicami z družino na Formenteri.

Zlatan Ibrahimović, priljubljen nogometaš, ima svetlolaso in postavno partnerico, ki je od njega starejša 11 let. Gre za Heleno Seger in paparaci ju redno spremljajo. Še posebej veseli so bili, ko so ju pred časom opazili na skupnem izletu. V Milanu sta si namreč privoščila kosilo in se pri tem imela zelo lepo.

Profimedia

Sicer Zlatan skupaj s Heleno in sinovoma veliko časa preživlja v Milanu, kjer ga je mogoče tudi videti na ulicah mesta. Prav v tem italijanskem biseru so ju paparaci ujeli v objektiv, ko sta šla na kosilo v lokalno restavracijo.

Profimedia

Helena je res postavna in simpatična dama, ki pa se nerada pojavlja v javnosti, saj ji pozornost očitno niti malo ni všeč. Zlatanovi oboževalci se strinjajo, da je njegova srčna izbranka prava lepotica z izjemnim okusom za modo, saj je takrat, ko se kje pojavi, urejena priložnosti primerno.

Profimedia

Sicer pa sta Zlatan in Helena par že lep čas, od leta 2001. Imaza sinova Maximilliana in Vincenta. Helena je imela kariero v svetu mode, nato pa se je posvetila podjetništvu. Zdaj vodi več Zlatanovih poslov. V enem od redkih intervjujev pa je sama dejala, da med njima ni bilo ljubezni na prvi pogled, kar je številne presenetilo.

Zavidajo ji številne ženske, pri 95 kilogramih nosi vse, kar hoče - in je izjemno seksi!
Zakaj so svetovni modni kreatorji vedno oblečeni enako? Nam pa diktirajo vedno nove modne smernice

Svojega življenja sicer v javnosti ne komentirata, a jasno je, da sta prestala že marsikaj. Med drugim tudi govorice o nogometaševih aferah - o tem so ga spraševali novinarji, on pa jim je suvereno odgovoril: "O kakšnih ženskah govorite? Jaz si želim samo eno žensko." In to očitno še kako drži!

Preberite še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec