Se še spomnite te slavne teniške igralke? Poglejte si, kako je danes videti, ko je stara 54 let

3. 4. 2024
Deli
Se še spomnite te slavne teniške igralke? Poglejte si, kako je danes videti, ko je stara 54 let (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekdanja teniška igralka Steffi Graf se v vseh teh letih ni kaj veliko spremenila.

Sta najslavnejši teniški par vseh časov, zmagovalca Wimbledona, ki sta poročena od leta 2001, a sta še vedno tako zaljubljena, kot sta bila prvi dan. In kako zelo je zaljubljen v svojo Steffi Graf, je Andre Agassi pokazal z novo fotografijo, ki jo je objavil na svojem Instagram profilu in jo opisal z enim emotikonom - srčkom. Andre Agassi je v novi objavi na svojem uradnem Instagram profilu razkril, kako si z ženo Steffi Graf, s katero je poročen 23 let, preživljata čas, saj sta oba v zasluženem pokoju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andre Agassi (@agassi)

Nekdanji prvi igralec sveta je posnel slavno nemško športno ikono Steffi Graf med vožnjo z rolko po ulici. V ozkih kavbojkah in sivi majici je bila Steffi Graf videti precej mlajša od svojih 54 let, zatopljena v ravnotežje na drsalki. Pod fotografijo je njen leto mlajši mož pustil le emotikon srčka, ki je pravzaprav povedal vse, s čimer se strinjajo številni oboževalci, ki so takoj začeli komentirati objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andre Agassi (@agassi)

Mimogrede, Agassi je že razkril, da je skrivnost njunega uspešnega zakona v majhnih stvareh, kot je dejstvo, da si delita iste strasti in hobije. "Rada kuhava skupaj. Radi skupaj hodimo na pohode. Rada greva celo skupaj po nakupih. To je resnično življenje in blagoslovljeni smo z njim," je dejal Agassi, ki si s Steffi Graf deli dva otroka – sina Jadena (22) in hčer Jaz (20).

Čeprav sta bila oba v samem teniškem vrhu, sta se usodno srečala šele leta 1992, potem ko sta oba osvojila Wimbledon tistega leta, Agassi pa je pozneje razkril, da mu je Steffi že zdavnaj "padla v oči", čeprav sta takrat bila oba v drugih razmerjih - Steffi z Michaelom Bartelsom od leta 1992 do 1998, medtem ko je bil Andre poročen z Brooke Shields.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord