Ta pri nas znana igralka prvič po ločitvi povedala svojo plat zgodbe in odkrila žalostno resnico

2. 4. 2024
Deli
Ta pri nas znana igralka prvič po ločitvi povedala svojo plat zgodbe in odkrila žalostno resnico (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka Tori Spelling ne skriva, da bi se moral njen zakon končati že davno.

Ameriška igralka Tori Spelling začenja novo poglavje, potem ko je vložila zahtevo za ločitev od Deana McDermotta. Na podelitvi nagrad iHeartMusic Awards v Dolby Theatre v Los Angelesu v ponedeljek zvečer je 50-letna igralka serije Beverly Hills, 90210 na rdeči preprogi za PEOPLE povedala, da se prilagaja novemu življenju: "Zdi se mi, da se premiki v življenju dogajajo z razlogom in da preprosto nadaljuješ. Greš naprej in delaš svojo stvar."

Na vprašanje o tem, kako se spoprijema z javnim mnenjem o ločitvi, je odgovorila: "Javnost je vedno imela kaj povedati o meni, odkar sem se rodila. Zato lahko zdaj pripovedujem svojo zgodbo na svojem podkastu misSPELLING ... Zato sem zelo navdušena." Spellingova je obljubila, da bo na podkastu "pripovedovala svojo zgodbo, svojo različico, svojo celotno stvar povezano s čimer koli", in dodala: "Naj gre za moje knjige [ali] moj podkast, ohranjam pristnost in vedno pripovedujem mojo plat zgodbe, z moje perspektive in to je moja zgodba."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispellingdaily)

Igralka je v dokumentih, ki jih je pridobila revija PEOPLE, kot razlog za razhod navedla nepremostljive razlike. Voditeljica podkasta MisSPELLING je kot uradni datum ločitve navedla 17. junij 2023. Od sodišča je zahtevala, naj ji dodeli zakonsko preživnino in McDermottu odvzame možnost, da jo prejema. Ta junijski datum je bil obenem tudi dan, ko je McDermott v izjavi, ki jo je pozneje izbrisal s svojega Instagrama, sporočil, da se je par odločil, da gre narazen.

"Z veliko žalostjo in zelo zelo težkim srcem sporočam, da sva se po 18 letih skupnega življenja in petih čudovitih otrocih z @torispelling odločila, da greva narazen in da bova začela novo lastno pot," je takrat zapisal. Po vložitvi tožbe sta Spellingova in 57-letni McDermott javno spregovorila o svoji ločitvi. V ponedeljek je v debitantski epizodi svojega podkasta MisSPELLING povedala, da je želela vložiti zahtevo za ločitev "že 15 let."

Preberite še: 

Igralka je poslušalcem razkrila, da se je zadrževala pred vložitvijo tožbe, da bi "zaščitila" McDermotta pred bolečino, pa tudi njune otroke - 17-letnega Liama Aarona McDermotta, 15-letno Stello Doreen, 12-letno Hattie Margaret, 11-letnega Finna Daveya in 7-letnega Beau Deana (Spellingova je zaprosila za izključno fizično skrbništvo nad otroki in skupno pravno skrbništvo, McDermottove pravice do obiskov pa bodo določene pozneje).

"Vedno rečemo: 'Hej, 18 let je minilo. To ne bi smelo trajati 18 let," je dejala Spellingova. "In mislim, da bi on rekel isto, če bi se z mano zares pogovarjal. To bi se končalo veliko prej."Po premieri njenega podkasta je McDermott v videoposnetku, ki ga je pridobil Daily Mail, zapisal, da mu gre ob novici o ločitvi "dobro". "Dolgo je trajalo, a s T sva v redu," je dodal.

"Za vse je bilo to precej težavno, a Tori je našla svojo pot," je konec tedna za PEOPLE povedal vir. "Privaja se na to, da je mati samohranilka. Odkljukava obeznosti svojih prednostnih nalog," je dodal vir. "Njen glavni cilj je bil najti nov dom za otroke in zdaj imajo najemno stanovanje. Zaenkrat stvari sprejema iz dneva v dan."