Uff, tega ne bi pričakovali, kralj Karel III. se je takole javno ponorčeval iz svoje Camille

3. 4. 2024
Deli
Kralj Karel III. s soprogo (foto: Profimedia)
Profimedia

Britanski monarh se je po dolgem času pojavil v javnosti in pozdravil oboževalce, ki so se zbrali ob tej priložnosti.

Velika noč za britansko kraljevo družino res ni bila ena od srečnejših, saj se dva njena člana spopadata z bolenznijo - tako kralj Karel III. kot valižanska princesa Kate Middleton sta dobila diagnozo raka, tako da se trenutno zdravita. A zdi se, da gre kralju Karlu res dobro, kar je razveselilo številne.

V to se je lahko britanska javnost prepričala pred kratkim. Kralj se je namreč v spremstvu soproge Camille in še z nekaterimi drugimi člani kraljeve družine pojavil na velikonočno maši. Pred cerkvijo se je tudi družil in malce pohecal z zbranimi oboževalci, ki so čakali, da kralj pride do njih in jih pozdravi.

"Člani kraljeve družine si prizadevajo ohraniti stabilnost in državljane prepričati, da se nič ne bo spremenilo. Kraljeva ramena so morda res malce bolj upognjena kot sicer, njegov obraz je videti bolj suhljato, a s svojim vedenjem je pokazal vedrino, humor, entuziazem in energijo," je za britanske medije izavila strokovnjakinja za govorico telesa Judi James.

"Še preden so mu do konca odprli vrata avtomobila, je začel izstopati iz njega, na njegovem obrazu je bil nasmeh. Njegov smisel za humor je prišel do izraza, ko se je pogovarjal z ljudmi," je še dodala. To je dodatno dokazal s tem, da se je pohecal na račun svoje soproge Camille.

Med druženjem z zbranimi oboževalci mu je namreč neka ženska dejala, da je njeni psički ime Camilla in da ima 17 let. Kraljev odgovor pa je dodobra nasmejal vse prisotne. "Vaša visokost, Camilla ima zdaj 17 let, to je moja španjelka," je dejala gospa.

Kralj pa je v hecu odvrnil: "Jaz bi nabavil še eno" in s tem namignil na dejstvo, da 17-letna psička res nima še veliko let pred sabo. No, njegova soproga Camilla, ki dodobra pozna kraljev smisel za humor, ob tem ni bila niti malo užaljena, kar dokazujejo tudi fotografije z dogodka, na katerem se je nenehno smehljala. Znano je, da se kraljevi par odlično ujema - in druži ju tudi nesporen smisel za humor.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord