Opaaa, Zlatan Ibrahimović brez dlake na jeziku o intimni zadevi, njegova 11 let starejša partnerka pa ... no, takole je!

9. 7. 2024
Deli

Številnim oboževalcem se je za vedno zapisal v srce ravno zaradi svoje neposrednosti, pa tudi zato, ker je resnično samosvoj.

Velja za enega najbolj karizmatičnih nogometnih zvezdnikov. Ja, Zlatan Ibrahimović je res tisti športnik, ki ima izrazito edinstveno osebnost. Pogosto so njegove izjave (v preteklosti) postale viralne, saj je vedno zelo samozavesten, ima pa tudi zelo poseben smisel za humor.

Svojo zasebnost rad zadrži zase, a je presenetil o tem, ko je razkril, kakšne preference imata z njegovo partnerko znotraj njune spalnice. Tako je razgalil košček njune intime. V pogovoru s Piersom Morganom je namreč zelo neposredno odgovoril na nekoliko žgečkljivo vprašanje.

Novinar ga je namreč prašal, ali je bolje zabijati gole kot seksati, Ibrahimović pa je ob tem (v čisto svojem slogu) odgovoril: "Seks je boljši. Vsak, ki misli drugače, ima težave v postelji." Poudaril je, da z leti intimnosti ne gre zanemariti, prav nasprotno. Kot je dejal, si zelo prizadeva zadovoljiti svojo partnerko.

Sicer je Ibrahimović v zvezi z 11 let starejšo Heleno Seger, ki je manekenka in podjetnica. Skupaj sta že več kot dve desetletji, njo pa švedski mediji označujejo za "švedsko Beyonce." Imata dva otroka, sinova Maximiliana in Vincenta. Spoznala sta se leta 2002 in od takrat sta skupaj.

Profimedia

No, svoje čase so se pojavila zelo glasna šušljanja o tem, da jo je Ibrahimović varal in da je imel razmerje s postavno italijansko voditeljico Diletto Leotto. Zdi se, da je z leti vse skupaj padlo v pozabo, tako da sta s Heleno ostala skupaj in očitno je njuna veza iz leta v leto samo še bolj trdna. Še vedno pa sta "koruznika", čeprav je nogometaš svojo srčno izbranko pred nekaj leti zasnubil, a sama nad poroko ni bila navdušena.

Preberite še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave