Dogodki Promocijsko sporočilo

Gostilna in pivnica Stari pisker z novo ponudbo – divji losos z Aljaske!

12. 7. 2019
Deli
Gostilna in pivnica Stari pisker z novo ponudbo – divji losos z Aljaske! (foto: Facebook Stari pisker)
Facebook Stari pisker

Nove smernice v gostilni in pivnici Stari pisker: »Divji lososi, ulovljeni v morjih Aljaske so resnično sinonim za najvišjo kvaliteto te vrste rib. Niso samo okusni in nemastni temveč vsebujejo veliko sestavin, ki koristijo zdravju. Med drugim tudi Omega 3 maščobne kisline, vitamine, minerale ter visoko kvalitetne proteine. Pravi lososi so samo divji lososi. Mi ga pečemo na cedrovi deski na odprtem ognju."

POSTAJAJO SVETOVNI ZNANI PO KVALITETNIH BURGERJIH

Z mesno polpeto iz 100 % govejega mesa, slovenskega porekla, pečene na pravem roštilju, na oglju, na odprtem ognju, na originalen, klasičen način. Burgerji so tako prerasli zgodovinsko kombinacijo krušne bombetke in mesne polpete.

Danes v Starem piskru govoriJo o gurmanskih kombinacijah, ki s kakovostnimi sestavinami zadovoljijo še tako zahtevnega jedca.

PostajaJo svetovno znana gostilna po svojih dobrih in okusnih jedeh.

IŠČEJO SLOVENSKE REJCE KVALITETNEGA GOVEJEGA MESA

Aprila so na svojih družbenih omrežjih objavili, da iščejo slovenske rejce kvalitetnega govejega mesa. Odziv rejcev je bil izjemen, iščejo rejce po različnih slovenskih regijah zaradi raznolikosti mesa. Sveže in kvalitetno meso je pogoj za okusnost burgerjev. Meso zorijo sami, lani so prodali 22 ton govedine.

UPORABLJAJO SAMO SLOVENSKE IN KVALITNE SUROVINE

Sestavine v burgerju so domače, slovenske. Uporabljajo samo najkvalitetnejše sestavine; zorjeno goveje meso, lardo slanino mangalice, slanino črne slavonske svinje in slovenskega krškopoljca, priokuse tarturov, izvrstne zorjene angleške sire itd.. Ponudbo burgerjev ves čas spreminjajo, nadgrajujejo ter dopolnjujejo.

"Zagotovo smo gostilna z najširšo ponudbo steakov v Sloveniji," so nam še ponosno sporočili iz Starega piskra.